دوستان من شهرستان زندگی میکنم اینجا بسیار امنه حتی کیفت و بزاری وسط شهر هیچ کس بهش دست نمیزنه خانوادم تهرانن برای انجام کاری میخوام بیام تهران ولی خیلی میترسم با این کلیپ هایی که پخش میشه واقعا تهران اینقدر ناامنه؟همش میگن حتی توی اتوبان خفت گیری میکنن یا گوشی میزنن یا دزدی های عجیب کلیپ هاش پخش میشه خیلی اضطراب دارم واقعا اینقدر که نشون میدن تهران نا امنه؟ما با ماشین شخصی میایم میترسم ماشین رو ببرن یا گوشی یا کیف ام رو خیلی دیر دیر میایم تهران
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخه چه جوری کلیپ نشون میده طرف تو ماشین خودشه میان ازش خفت گیری یا حتی تو پمپ بنزین یا تو ترافیک هرچقدرم مواظب باشیم بازم هستن بردن مال به کنار استرس اش خیلی بده
آخه چه جوری کلیپ نشون میده طرف تو ماشین خودشه میان ازش خفت گیری یا حتی تو پمپ بنزین یا تو ترافیک هرچ ...
خب اونا تک و توکه اینجوری ولی خب تو ترافیک باید شیشه بالا باشه کیف و وسایل جلوی داشبورد نذاری تو خیابان میری کیفت رو بغل دیوار بگیری گوشیت رو تا جای ممکن در نیاری اگرم در آوردی طوری نگیر بتونن بزنن
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اصلا قصد توهین ندارم میگم خانوادا خودمم تهرانن ولی اینقدر شنیدم میترسم گوشی اصلا در نمیارم بیرون کیف کوچیک برمیدارم همش با ماشین خودمون رفت و آمد میکنم ولی میگن خفت گیر خیلی زیاد شده همین امروز یه کلیپ دیدم زد به آینه ماشین طرف تا اومد درست کنه گوشیش رو زدن به زور از تو ماشین خودش
دیگه در اون حدم نیست خیلی داری بزرگش میکنی تو این 27سال عمرم تابحال با اینجور چیزها برخورد نداشتم تو تهران فقط در حد شنیدن بوده چه بالاشهرش برم چه پایین شهر