2777
2789
عنوان

حسادت من به بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 98 پست

تو مریضی برو روانپزشک باید مایع افتخارت باشن و از داشتنشون ذوق کنی نکه حسودی کنه واقعاا که متاسفم واست 

دختره تو پیاده رو با سگش راه می‌رفت تا سگه دوید دختره گفت: نرو گم میشی مامانی!!                             یادبچگیم افتادم تاتو پیاده رومیدوییم مامانم داد میزد ندو گم میشی توله سگ!! 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه سن بچهاتو بگی

متولد پاییز هستند هر دو تا دختر اولم امسال ۱۷ سالش میشه دختر دومم ۱۵ سال

‌                                                                                         

نه همچین حسی رو ندارم نسبت به دخترم با اینکه هرکی میبیندش میگه چقدر خوشگلتر از خودته و مثل مدلهای کره ایی میمونه هم اندام هم صورت لذت میبرم از دیدنش 

اما مادرم یک عمر بهم حسادت کرد و حتی سعی کرد پیش شوهرم خرابم کنه باز شما سعی در رفع این موضوع داشتین ولی اون نه 

عه دخترعموی منم اینطور بود انقد به بچه هاش حسادت کرد میگف شوهرم فقط باید برا من بخره...طلاقش داد چون نمیتونس شادی بچه هاش رو ببینه ....نمیدونم از کجا نشات میگیره ولی هست

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱

عزیزم مثل اینکه یادت رفته خودت زاییدیشون 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

نوبره والا سر حاملگی خودمون هلاک میکنم نی نیمون خوشگل شه بعد بشینیم حسادت کنیم😂  پسرم خوشگ ...

من سر دختران سنم زیاد نبود اون موقع هم امکانات نبود منم زیاد تهوع داشتم چیز خاصی نمیتونستم بخورم که خوشگل بشن

‌