2777
2789
عنوان

حسادت من به بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 3201 بازدید | 98 پست
آره واقعا میخوام بهتر بشم البته مادرم الانم ول کن نیست خیلی من و خواهرمو حرص میده من که اینجوری ام خ ...

خدا شفاش بده .سعی کنین تا میتونین از مادرت فاصله بگیرین امیدوارم آرامش قرین لحظه هاتون بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چرا برنمیگردی،؟

بارها به شوهرم التماس کردم گفتن بیا برگردیم ولی میگه ما که تنها نیستیم خانواده هر دومون اینجان نمیشه بریم ما سالهاست اینجاییم بچه هامون اینجا به دنیا اومدن ولی من برام اینا اهمیتی نداره میگم خب کامیاران شهر واقعی ماست اصلا ما خیلی از فامیل هامون هم اونجان ولی گوش نمیده که.حتی دعوا ام کردم فایده نداشت بدتر کلی دعوا کرد بهم فحش داد اگه دست خودم بود میرفتم

‌                                                                                         

خدا شفاش بده .سعی کنین تا میتونین از مادرت فاصله بگیرین امیدوارم آرامش قرین لحظه هاتون بشه

خیلی ممنونم ازتون فقط شما خوب فهمیدین من چه مشکلی دارم منظورم چیه واقعا ممنونم

‌                                                                                         

یجا میگین ۱۴سال و نیمش الان میگین ۱۵سالش

میگم امسال پاییز ۱۵ ساله میشه هنوز ۱۵ سالش نیست متولد پاییز ۸۶ هست یعنی الان میشه ۱۴ سال و ۹ ماه من جاهای دیگه حدودا گفتم ولی چون به پاییز نزدیک هستیم میگم پاییز ۱۵ سالش میشه

‌