2777
2789

ببین چ بلایی سرم اوردن که هی باید بهونه بیارم و دروغ بگم🙂💔۱۷ سالمه

بگید چ بهونه ای بیارم...

کتاب خونه ، استخر و... فایده نداره:(

یه بهونه بهتر...

فقط میخوایم با دوستام برم قدم بزنم فردا...

هرچی بگم میگن گرمه ، نمیخاد بری یا انقد سین جین میکنن که دیگه کوفتت میشه نمیری بیرون دیگ...

باز اطرافیانم راحت میرن بیرون .. راحت هرموقع بخوان میان...فقطم میگن میخوام برم بیرون...ولی من باید با کی میرم کی میام کجا میرم تازه شایدم اجازم ندن💔

حالا فکر نکنید چون دخترم اینطورن باهام...

با داداش کوچیکمم همینطورین...

دروغ گویی رو یاد میدن با اینکار💔...خسته شدم دیگ😪....

چ بهونه ای بیارم

نام کاربریم اسم کراشمه🌸🤩...خدایا به امید خودت. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینکار رو میکنن. دلیلشون چیه. دروغ یه جایی لو میره

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

حاضر شو. بزن بیرون چند ساعت دیگه بیا. چیکارت میکنن مگه؟ گوشیتو میگیرن؟ فرداش دوباره برو بیرون شب بیا بگو گوشی نداشتم که اطلاع بدم😏 . میزننت؟ زنگ بزن ۱۲۳. درو قفل کردن یکم جیغ جیغ کن باز میکنن. چرا انقدر مظلومید اخع

منو توی هر تاپیک هیجانی و پربازدید تگ کنید