2777
2789

نمیتونم حرفهامو بزنم و حرفهام میمونه تو دلم واقعا عذابم میده میبینی خیلی‌ها راحت حرفشونو میزنن بدون استرس بدون توهینی بدون ترسی ولی من حرفهامو نمیتونم بزنم

چیکار کنم

واقعا دهانم قفل میشه خیلی خسته شدم

چون داری به خودت سخت میگیری 

نفس عمیق بکش از تکنیک های خودآگاهی استفاده کن تا فشار کمتر بهت بیاد و اضطرابت کم بشه

بعدم کم کم شروع کن تمرین حرف زدن

ی شبه متحول نمیشی 

ولی کم کم بهتر میشب

چون داری به خودت سخت میگیری نفس عمیق بکش از تکنیک های خودآگاهی استفاده کن تا فشار کمتر بهت بیاد و اض ...

خیلی اذیت میشن نمیتونم حرفهامو بزنم واقعا تو عذابم اگر کسی از من دفاع نکنه واقعا میمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم وقتی میخوام از حقم دفاع کنم شدید گریم میگیره کلی حرفای منطقی که دارم و نمیتونم بزنم فقط گریه میکنم😓

باید کم کم تمرین کنیم دیگه به این فکر کن اگه حرفت و نزنی کلی بعدا غصشو میخوری ولی اگر بگی دیگه تو دلت نمیمونه

من خودم وقتی میخوام از حقم دفاع کنم شدید گریم میگیره کلی حرفای منطقی که دارم و نمیتونم بزنم فقط گریه ...

نه میتونم درست حسابی حرف بزنم نه میتونم نظر بدم کلا همه چیرو خراب میکنم و زندگیم هم رو هوا هستش کاش بمیرم

نه میتونم درست حسابی حرف بزنم نه میتونم نظر بدم کلا همه چیرو خراب میکنم و زندگیم هم رو هوا هستش کاش ...

نه دور از جونت چرا بمیری مشکلیه که چاره داره دور از جونت بیماری لاعلاج که نیست خودت و آزار نده دنبال راه حلش بگرد کتابهای زیادی هست براش و با سرزنش کردن مطمئن باش بدتر میشه

نه دور از جونت چرا بمیری مشکلیه که چاره داره دور از جونت بیماری لاعلاج که نیست خودت و آزار نده دنبال ...

چه کتابهایی بخونم و چیکار کنم واقعا درست نمیشه واقعا خیلی اذیت میشم اصلا لذت نمیبرم از زندگی کردن