2777
2789
عنوان

چه بهونه ای بیارم فردا صبح با دوستام برم بیرون🙁💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5675 بازدید | 55 پست
احترام بخوره تو سرشون. ببخشیداا  تا جلوشون وای نسی درست نمیشن میخای تغییر کنی؟ میخای خودت هر ...

درسته...اما خب میترسم

نام کاربریم اسم کراشمه🌸🤩...خدایا به امید خودت. 
من ۴۰۲ کنکور دارم خانواده دوستامم یه جورین یعتی دوستام تقریبا از من بدبخت ترن از لحاظ بیرون رفتن ولی ...

موفق باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه بیرونت میکنن؟  اگرم کردن، برو خونه فامیل از ترس ابروشون میان میبرنت

فامیل بدتر از خودشون(درضمن شهر غریبیم)...

شاید کنن...هعی بابام میگه مادرت ولت کرد من نداشتمت اواره بودی...هعی چقد بدبختم💔💔

موفق باشی

مرسی توم همینطور 

خودتو ناراحت نکن‌همه اینطوری آزادی ندارن۰🥺

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
مرسی توم همینطور  خودتو ناراحت نکن‌همه اینطوری آزادی ندارن۰🥺

من نمیدونم وقتی قراره اینجور زندگی کنیم چرا بدنیا میایم💔😔

برا من حداقل نیست💔😪

میدونی چند بار ممکنه بهت اعتماد نکنن ولی وقتی ببینن راست میگی دیگه باورت میکنن بعدش به نظرم دوستاتو با خانوادت آشنا کن بزار بدونن با کی رفت و آمد داری 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
میدونی چند بار ممکنه بهت اعتماد نکنن ولی وقتی ببینن راست میگی دیگه باورت میکنن بعدش به نظرم دوستاتو ...

اخه تا حالا دروغی نگفتم...این اواخر دیگ بیچارم کردن ک دروغ میگم

اخه تا حالا دروغی نگفتم...این اواخر دیگ بیچارم کردن ک دروغ میگم

نمیگم دروغ میگی ولی کلا به خاطر هیچ چیزی راستگوییتو ترک نکن اگه میدونی اجازه نمیدن بری با دوستات از دوستات دعوت کن بیان پیشت

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان