2777
2789

علاقه دارم به انسانی ولی .. برام سخته انگار

دلم میخواست برم هنرستان رشته طراحی دوخت 

ولی خب نشد 

حالا هم هدف ندارم اعصابم بهم ریخته میشه کمک کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم نمیخواد تغییر بدم یعنی آدم این نیستم دوباره بخوام مدرسمو عوض کنم روح و روانم نمیکشه

من اگه برمیگشتم عقب عوض میکردم 

دوسال بیشتر تو رشته موردعلاقم میخوندم بهتر بود تا چندین سال رشته ای که علاقه ندارم

من اگه برمیگشتم عقب عوض میکردم دوسال بیشتر تو رشته موردعلاقم میخوندم بهتر بود تا چندین سال رشته ای ک ...

ببینین الان من واقعا شرایط تغییر رشته ندارم خودمم کشش این کارو نداارم 

ولی خب تو انسانی چیا خوبه؟

ببینین الان من واقعا شرایط تغییر رشته ندارم خودمم کشش این کارو نداارم ولی خب تو انسانی چیا خوبه؟

از انسانی میتونی وکالت بری  فرهنگیان روانشناسی 

فکنم بتونی بعدا طراحی دوخت هم بریا  یه پرس وجو کن

سلامچون معدلم ۱۷ و ۴۵ بود و جای خوب نمیشد برمجاییم که نزدیک خونمه پر شده بود بقیه جاها خیلی خیلی ازم ...

من انسانی خوندم و با علاقه رفتم ولی اگه برمیگشتم عقب این رشته رو نمی رفتم ببین تو چه رشته ای هم استعدادش رو داری و هم بازار کارش خوبه همون رو برو