2777
2789
عنوان

فرزندانی از جنس بهشت (فرزندخوانده 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 40862 بازدید | 4747 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دادگاه نامه معرفی کودک رو خودش میفرسته به بهزیستی مشاوره بهزیستی رو رفتین؟ اگه نه میفرستنتون مشاوره بعدم باید منتظر شورای فرزندخوندگیتون تو بهزیستی بشین گلم
گاهی سکوت بهترین کلام است
مشاوره بهزیستی شیرین بود یکم از خودتون میپرسه و خانواده تو یکم از موضوعات تربیتی میپرسه خودش یکم راهکار میده من خیلی این بخشش رو دوست داشتم واسه ما دوجلسه طول کشید شورام مشکلی نداره جز اینکه خیلی دیر به دیر تشکیل میشه و کلا یه خلاصه ای از خودتونو وضعیت خانوادگیتونو نوع نگرشتون به موضوع فرزند خونده رو دوباره باهاتون مرور میکنن و در نهایت فرداش رایشون رو مبنی بر تاییدتون صادر میکنن و میرین تو نوبت معرفی کودک ان شاء الله
ببین مدوسا جون این مسیر هیچی جز صبرش مهم نیست چون اصلا مسیر هیچ نگرانی نداره فقط زمانشه که ادمو اذیت میکنه و رفتار یه سری از افراد توکلت به خدا باشه بانو امیدوارم مسیر واسه تو کوتاه کوتاه کوتاه باشه گلم و زود زود فرشته نازتو در آغوش بگیری
اینم بیوگرافی من: نام: زیزی سن:32 مدت ازدواج: 13 سال (1381) علت ناباروری: آزواسپرمی درمانها: سه دوره میکرو و .... محل اقدام برای فرزند خواندگی: تهران فرشته کوچولوی من حدود سه ساله که برکت خونه ما شده. حورا بانو از شش ماهگی پیش ما اومده و ما بوجودش افتخار میکنیم.
الهی و ربی من لی غیرک