اینجا محل گردهمایی مادرانی است از جنس انتظار مادرانی که تاریخ دقیق پایان انتظارشان را تاریخ آخرین دوره عادت ماهیانه اشان تعیین نمیکند بلکه تاریخ تشکیل پرونده، تاریخ بازدید منزل، تاریخ تشکیل شورا و تاریخ دیدار و تاریخ حکم موقت دادگاهشان تعیین میکند بله ما منتظر زمینی شدن فرشته های آسمانیمان هستیم منتظر فرزندانی از جنس بهشت (فرزند خوانده هایمان) هستیم اطلاعات تکمیلی مورد نیاز در مورد مراحل فرزند خواندگی رو از لینک زیر ببینین http://www.behzistitehran.org.ir/index.php/%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%81%D8%B1%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C
برادر زاده منم یکی از همین فرشته هاست اطلاعاتش رو میزارم. اگه دیدین مناسب تاپیکتون نیس. پاکش کنین نام مادر : سمیه سن در زمان درخواست فرزندخواندگی : ۲۹ مدت زمان اقدام ۸ سال درمان انجام شده: در آخرین مرحله ۲ بار لقاح مصنوعی مشکل؟ برگشت لوله های فالوپ و پیچ خوردگی تیرماه ۹۱ تحویل ۱ نوزاد دختر ۴۰ روزه یه فرشته آسمانی مراحل پذیرش موقت و صلاحیت فرزند خواندنی تایید شده و در حال حاضر شناسنام ه به اسم پدر و مادر جدید است
نام : مدوسا سن : 29 سال مدت ازدواج : 7 سال مدت ناباروری : 6 سال مشکل ناباروری : بسته بودن لوله های رحمی مراحله اقدام : در انتظار تاییدیه نامه پزشکی قانونی جنسیت فرشته : دخملی گل و نازنین زیر یکسال شهر و محل سکونت : تهران
ممنونم مدوسا جوم اگه راونپزشک پزشکی قانونی رو میگی نگران نباش یه سری سوالات خنده دار میپرسه مثل قرص و داروی خاصی مصرف میکنین سابقه بستری دارین و خخخخخ یه سری سوالای دیگه کاملا فرمالیته س خداییش یادم نمیاد ولی فکر کنم همون موقع دادن شرمنده من حافظه م در حد ماهیه البته بجز موارد خاص خخخخ
مدوسا جون ایشاالله همه چیز به خوبی پیش بره این سوال رو وقتی من از بچه ها پرسیدم فقط بهم گفتن ک استرس نداشته باش چون اصلا شبیه به چیزی ک ما فکر میکنیم نیست در واقع یه گفتمان خیلی خودمانیه اما چیزی ک خودم از جاهای دیگه خوندم این بود ک یه سریع سوال در مورد خانواده ات روش تربیتیه مادر و پدرت روشی ک خودت فک میکنی درسته در مورد دغدغه های ذهنیت مشکلاتی ک پشت سر گذاشتی و از این جور سوال ها رو باید جواب داد و یه گپ و گفتمان دوستانه موفق باشی دوستم
سمانه جونم نظرت محفوظه اگه بقیه م نظر شمارو داشته باشن اسباب کشی میکنیم به یه تاپیک دیگه خخخخخخخ اسباب کشی بم ساخته راستی نیومدی کمک نظرآت اینجوریه م میدی کشتمت سیمین جونم ممنون سلامت باشی بانو