اینجا محل گردهمایی مادرانی است از جنس انتظار
مادرانی که تاریخ دقیق پایان انتظارشان را تاریخ آخرین دوره عادت ماهیانه اشان تعیین نمیکند بلکه
تاریخ تشکیل پرونده، تاریخ بازدید منزل، تاریخ تشکیل شورا و تاریخ دیدار و تاریخ حکم موقت دادگاهشان تعیین میکند
بله ما منتظر زمینی شدن فرشته های آسمانیمان هستیم منتظر فرزندانی از جنس بهشت (فرزند خوانده هایمان) هستیم
اطلاعات تکمیلی مورد نیاز در مورد مراحل فرزند خواندگی رو از لینک زیر ببینین
http://www.behzistitehran.org.ir/index.php/%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%81%D8%B1%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام خانومها تو روخدا کسی اگه میشناسین که نوزاد داره شرایط نگهداریشو نداره ازتون خواهش میکنم بهم اینجا بگه یک زندگی ۱۸ ساله داره خراب میشه خواهری کنین اگه همچنین موردی درورتون هست اینجا بهم بگین خدا خیرتون بده
هیچ وقت کسی تامقام خدای بالا نبر..میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه
حتی کسی باشه دوربرتون بخاطر مخارج حاملگی بچه داری که قصد سقط داره هماهنگ کنین بامن هم گناه نمیکنن که بخوان سقط کنن هم یک زندگی نجات میدن دعا خیر یک خانواده پشت راهشون هست
هیچ وقت کسی تامقام خدای بالا نبر..میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه