2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143856 بازدید | 940 پست
با اجازه از بانو آرتمیس عزیز. رز عزیزم سلام. بعضی اوقات یک عدم تعادل در رفتار و یا حتی احساس ما (ه ...

سلام دوست گلم بنظرتون اگه ما هم مثل خودشون نرم نرم از خانوادشون فاصله بگیریم بهتر نیس؟یا اینکه ممکنه بدتر لج کننن؟

سلام دوستان گلم امیدوارم حال دلتون خوش باشه.من با این تاپیک هایی ک میخونم یجورایی دارم رو عزت نفس و زودجوشی خودم کار میکنم البت خداروشکر بهترم الان.اما مشکلی ک نمیزاره تمرکزم رو خودم باشه همون مشکل قبلیست که همسرم با پدر و مادرم دارن،یعنی قطع ارتباط.الانم ک برادر کوچیکم داره ازدواج میکنه و من چون همسرم با پدر و مادرم ارتباط نداره هیچی هنوز پیشش نگفتم،چندجلسه رفتن خونه عروس خانم براخواستگاری و اشنایی اما من نتونستم برم وخیلی ارم دلخورن .نمیدونم چ کنم بدون همسرم برم اخه تا کی تنها برم نمیگن داماد خانواده کجاس؟والا گیر افتادم .میگم ب یکی از داداشام بگم با همسرم حرف بزنه شاید دوستیشون بده؟اگه قبول نکرد همسرم چ؟ب نظرتون دیگه محلش ندم منم با پدرو مادرش کات کنم بخدا خیلی اذیت میشم اینجوری نمیدونم چ کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست گلم بنظرتون اگه ما هم مثل خودشون نرم نرم از خانوادشون فاصله بگیریم بهتر نیس؟یا اینکه ممکنه ...

سلام خانمی.

همسر  رز  روابطش  رو داره .فقط اون احترام و توجه مورد توقع رو به جا نمیاره.

شما  مایل بودی دلیل قطع رابطه همسرت رو با پدر و مادرتون بگین، تا بانو  و دیگر دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنند.

ناراحت شدم برات به حرف هاش اهمیت نده  مادر گور به گور شدش تا زنده بود راحتت نمیذاشت حا ...

مادر گور به گور شده 

ی لحظه خندم گرفت ,,,,,

ولی واقعا  چقدددد ادم میتونه پلید بشه که حتی مرده شم شر باشه وزندگی خراب کن 

خدالعنت کنه مادرشوهرتو

خدا به دلت ارامش بده و شوهرتو هدایت کنه واقعا متاسف شدم برات یامورجان

سلام خانمی. همسر  رز  روابطش  رو داره .فقط اون احترام و توجه مورد توقع رو به جا نمیا ...

سلام خانم گل،والا من قبلن کامل توضیح دادم بخاطر یسری مسایل ریز بین من و همسرم ایشون دعوا و داد و بیداد رو کشوند در خونه پدرم طوریکه همسایه و اشنا همه جمع شده بودند و منم از سر لجبازی و ندونم کاری ادامه دادم دعوارو پدر و مادرم که همیشه حامی همسرم بودن ایندفه با این ابروریزی ک اونجا پیش اومد حق رو ب من دادن و مادرم بدحوری همسرم رو شست،البت اون لحظه واقعن از ذهن پاک نمیشه و یاداوریش همه ما رو ناراحت میکنه.این جریان چندماه پیشه.ازون موقع همسرم میگه نه پدر نه مادرت نمیخوام ببینم و رابطه داشته باشم.جایی ک دعوتیم اونام باشن نمیاد.اینجوری من و بچه هام اذیتیم واقعن سخته.یکی گفته بود از دلتنگی پدرومادرت برای همسرم بگو اما فایده نداره نمیدونم چ کنم.همسرم ادم خوش قلبیه ازارش ب کسی نرسیده اما کینه ایع

سلام دوستان گلم، روزتون بخیر. من باز دوباره از شماها عقب افتادم، مطالب تون رو جسته و گریخته خوندم و محبت هاتون رو دیدم و قدردانی می کنم ازتون. یک چیزی که به ذهنم رسید اینه که هر زندگی ای یک تجربه برای خود فرد و یک درس عبرت برای دیگران هست. از خیلی از مطالب و مشکلات دوستان هم میشه چیزهایی یاد گرفت. اینکه نگذاریم به هیچ عنوان ناراحتی مون رو پدر و مادر خودمون یا همسرمون متوجه بشوند؛ مگر وقتی که دیگه به آخر خط رسیدیم و می خواهیم تموم کنیم زندگی رو. چون همسران بالاخره یک محبتی بینشون هست، فردا یک محبتی می کنند به هم و دلشون صاف میشه، اما دل پدر و مادر نه.

خودتون تصور کنید اگر یکی به شما یک حرف ناپسندی بزنه، قادرید بگذرید و واکنش نشون ندید، اما اگر پای فرزندتون در میون باشه شاید احساسی تر و هیجانی تر عمل کنید. پس انقدر خون به دل پدر و مادرهامون نکنیم. یکم با دانایی رفتار کنیم. من این دوستمون رو سرزنش نمی کنم، گاهی داناترین آدم ها هم اشتباه می کنند. حرفم این هست که عنان خودمون رو ندیم دست خشم و احساسمون. با دقت و کیفیت بیشتری زندگی کنیم.

برای این دوست عزیزمون هم، سعی کن دل همسرت رو به دست بیاری و بگی که کار درستی نکردی، بگو حالا یک سری حرف هایی شده که در حقت ظلم شده و من متاسفم و حالا آماده جبران هستم. پیشنهاد خودت چی هست؟ زبون گرم و نرم داشته باشیم زندگی گرم میشه. از قدیم میگن حرف سرد، مهر گرم رو از بین می بره. گرمی و سردی خونه، به زبون خانم خونه هست. استفاده کنید از زبونتون در راه گرم کردن خونه هاتون. گاهی یک حرف محبت آمیز، ریشه خیلی از دردسرها و مشکلات رو از بین می بره. دشمنی هارو تبدیل به دوستی میکنه، خطرهای احتمالی رو از بین میبره. یکی از دوستان توی همین تاپیک گفت شما با من بد برخورد کردید، مطمئن هم نبودم که درست میگه، اما باز هم ازش عذرخواهی کردم. درسته جواب عذرخواهی من رو نداد، اما دیگه دشمنی هم نکرد.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
سلام دوستان گلم، روزتون بخیر. من باز دوباره از شماها عقب افتادم، مطالب تون رو جسته و گریخته خوندم و ...

ممنونم بانو جان من قبول دارم اشتباه  کردیم اما اتفاقیه ک افتاده ومن با راهنمایی شما ودوستان  سعی در ترمیم رابطه م با همسرم دارم.ایشالا بتونم زندگی مون رو سرو سامونی بدم.البت اگه بتونم ازین مشکل سربلند بیرون بیام.ممنون بابت راهنمایی هاتون

کاش عفو و بخشش رو رواج بدیم نه لعن و نفرین رو...

سلام عزیزم. ممنونم از حرف درستت. یکبار داشتم فکر می کردم که علت مشکلات مردم ما و نزول اخلاق توی جامعه چی هست؟ دیدم ما خیلی چیزهارو رعایت نمی کنیم. هیچ حرف یا عمل ممنوعه ای برای خودمون قائل نیستیم. یا اگر قائل باشیم، خیلی قوانین کمی داریم. مثلا توی ساختار ذهنمی مون این نیست که حرف زدن در غیاب کسی ممنوع است. فکر می کنیم این کار بده، اما حقشه. من طاقت ندارم نگم. خوب عواقبش میشه این همه اختلاف خانمان سوز توی جامعه. این همه نفرت، این همه خشم، این همه قطع ارتباط، این همه سکته و آدم کشی و جنایت. همه چی از همین زبون هست. بین اینکه یک چیزی بده یا یک چیزی ممنوع هست، زمین تا آسمون تفاوت هست.

با یک مثال میگم. بین اینکه خیلی خوب هست شب ها آشپزخونه تمیز بشه با اینکه آشپزخونه باید شب ها تمیز بشه تفاوت از زمین تا آسمونه. در اولی یک آرزویی بیان شده که روش زیاد اختیاری نداریم. خوبه آشپزخونه تمیز شه، اما من که حال ندارم، اما خسته ام، اما الان دوست دارم نت گردی کنم؛ پس هیچ وقت آشپزخونه تمیز نمیشه شب ها، چون خوبه بشه، اما زیاد هم مهم نیست که نشه.

اما توی دومی، یک قانون هست. آشپزخونه باید تمیز بشه، هیچ راه دیگه ای هم نداره. پس خودم رو الکی خسته نمیکنم، انرژی ام رو توی طول روز هدر نمیدم تا به هدفم که تمیز کردن آشپزخونه است برسم. نت گردی میمونه برای بعد تمیز کردن آشپزخونه، طوری برنامه میریزم تا قبل سریال مورد علاقه ام آشپزخونه تمیز بشه.

شاید فکر کنید زیاد هم تمیزی آشپزخونه مهم نیست که اینقدر براش فکر کنید و برنامه بریزید. اما من میگم چرا هست. چون آشپزخونه تمیز یک نماد هست، دلالت صریحش اینه که همه چیز مرتبه، اما دلالت ضمنی اش این هست که خانم این خونه مدیریت بلد هست. اهم و مهم میدونه. تواناست، عاقل هست، از پس خودش و افکارش برمیاد. برنامه ریزی و هدف گذاری بلد هست، امور اصلی و تفننی رو تشخیص میده. به سلامت و بهداشت و تمیزی و انرژی مثبت مقید هست. پس دیگران هم برای چنین خانمی ارزش قائل هستند. خیلی طبیعی هست (میگم طبیعی، نمیگم درست) آقایون برای خانمی که خونه اش نامرتب هست و از پس کارهای خونه برنیومده و همش سرش توی گوشی هست، به صورت ناخودآگاه ارزش قائل نباشن و اون رو طرف مشورت و حرف هاشون قرار ندن.

سلام بانو آرتمیس عزیزم... من هرچند روز یکبار به تاپیک خودم رو دوست دارم سر میزدم و مطالبی که قبلا از ...

سلام. ممنونم از هوران عزیز بابت معرفی پیج و انتقال مفاهیم‌. بهره بردم.

لینک پیج برای دوستان دیگه (هوران خانم اگر اشتباهه لطفا اصلاح کنین)

https://instagram.com/neda_asadi_?igshid=YmMyMTA2M2Y=

از بحث اصلی مون دور نیفتیم. پس مهم هست که ما یک سری قانون و یک سری مواردی داشته باشیم که ممنوع هست. برای حفظ شخصیت خودمون به عنوان یک انسان عاقل و ارزشمند. نفرین نکردن، توهین نکردن، غیبت نکردن، سرزنش نکردن، قضاوت نکردن (راجع به این یادم بندازید مفصل بگم چون نظرم به نسبت قبل تفاوت کرده) و ... . یعنی من تحت هیچ شرایطی غیبت نمی کنم، پس حالا که عصبانی ام و نمیتونم چون جلوی خشم خودم رو بگیرم، نمیگم، بلکه میرم بیرون و یک لیوان آب میخورم تا به خودم و افکار و زبانم مسلط بشم. بعد عاقلانه و منطقی میگم من نمیدونم این نقل قول شما حقیقت داره یا نه، اما با فلانی صحبت می کنم راجع به حرف یا حرکتی که داشته.

باور کنید با چند تا قانون ساده، از اشتباهات بزرگ و مهلک نجات پیدا می کنیم. این که میگن یک نادان سنگی رو میندازه توی چاه که صد تا عاقل هم نمیتونن در بیارن، حکایت ما و جامعه و فرهنگ ماست. چون هیچ چیز در جامعه ما ممنوع نیست و برای هر کاری یک کلاه شرعی داریم. همین دین و اصولش ممنوعیات ما رو مشخص میکنه، اما ما میگیم برو بابا، جمع کن این حرف های قدیمی رو. من خودم بهتر میفهمم.

جالبه توی کشورها و فرهنگ های متمدن این چیزها رعایت میشه، اما ما رعایت نمی کنیم. اونها به محضی که کسی از جمع رفت بیرون، دیگه رفت. پشتش به مسخره بازی و حرف راجع به اون فرد نمی گذره. رک ناراحتی و حرفشون رو میگن و پشت سرش این ور و اون ور نمیگن. اما ما جهان سومی ها، هیچ قانون و ممنوعیاتی نداریم، همین هست که میگن اینجا حقوق بشر رعایت نمیشه، یکی از مصادیق حقوق بشر، حفظ آبرو و احترام انسان ها در حضور و غیابشون است. 

سلام عزیزم. ممنونم از حرف درستت. یکبار داشتم فکر می کردم که علت مشکلات مردم ما و نزول اخلاق توی جامع ...

سلام جان دل😍

واقعا حرفاتون پر از راستیه بانوی عزیز...

خانم ها به جای اینکه هر تفکر اشتباهی رو که قبلا تویه ذهنمون کردن رو به زبون بیاریم لطفا پندهای بانو آرتمیس رو چندین بار بخونید یه آدم جدید از خودمون بسازیم و برای خوب بودنمون تلاش کنیم ...

وای خدای من مگه میشه کار توی آشپزخونه رو هم اینقدر منطقی توضیح داد...

آرتمیس جان بی نظیری💓💓💓