2777
2789
عنوان

کاری که اون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 201 پست
اگه برای درس بگی آره قبول می کنه ، فقط حواست باشه خارج از بحث درس صحبت نکنی باهش حتی اگه خودش سوال ک ...

بخدا حاضرم فق جمعه ها بعد ازمون صحبت داشته باشیم،،،فکر میکنم قبول نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین من بدبختم اون زمان نه تفرسح نه هیچی صبح تا شب خونه

دقیقا منم همینم،اصلا تفریح کنم درسام چیی،میدونی مشکل اینه تایم بدی گرفتار شدم،میگم بگم اصلا بعد کنکور برو خطتت رو عوض کن😂💔💔💔

بخدا حاضرم فق جمعه ها بعد ازمون صحبت داشته باشیم،،،فکر میکنم قبول نکنه

پیام بده ولی به صورت خواهش و التماس نه ، خیلی جدی و در عین حال مودب براش توضیح بده وضعیت درسهاتو بگو خوشحال میشم تا روز کنکور کمکم کنی .

قبول کرد که چه بهتر نکرد دیگه از زندگیت پرت کن بیرون و روی پای خودت و ایستا و درس بخون

پیام بده ولی به صورت خواهش و التماس نه ، خیلی جدی و در عین حال مودب براش توضیح بده وضعیت درسهاتو بگو ...

من همیشه مودبانه حرف زدم،،با وجود اینکه تمام چشمام پر اشک بود التماسش نکردم،همیشه با اسم شهرت و فعل جمع باهاش حرف میزدم:)))))

همین دیگه درسن  مدرسه و پاین تر از ۱۷،۱۸که وارد اینجور روابط بشی تهش این شکست هاست 

محرک باید باشه تا خانم درس بهونه😐اونم یک پسر عجب 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من همیشه مودبانه حرف زدم،،با وجود اینکه تمام چشمام پر اشک بود التماسش نکردم،همیشه با اسم شهرت و فعل ...

میدونم ، منظورم از مودبانه این بود نقطه ضعف نشون ندی یهو تو فاز درد و دل و احساسی بری

یبار دیگه بهش بگو ولی با اصرا والتماس نه

چی یادش میدی 

بره بهداشت پسره بگه چی 

آویزون بازی دربیاره 

چه لزومی داره یک پسر انگیزه باشه 

که اکه نباشه دنیا کن فیکون شه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

همین دیگه درسن مدرسه و پاین تر از ۱۷،۱۸که وارد اینجور روابط بشی تهش این شکست هاست محرک باید باشه تا ...

خانوم دقیقا مشابه امضای شما هرکسی روشی برای زندگیش داره،شما اگه مخالفی یا بنظرت مسخره میاد میتونی پست نذاری،،،در این شرایط من خواهرانه خواستم دوستان کمکم کنن،نه اینکه نمک رو زخمم بپاشن،هرچی بوده الان اتفاق افتاده:)

چی یادش میدی بره بهداشت پسره بگه چی آویزون بازی دربیاره چه لزومی داره یک پسر انگیزه باشه که اکه نباش ...

من نمیخام اصلا اویزون باشم خانوم،نه التماسی کردم نه چیزی فقط گفتم اوکیه موفق باشید،من میتونم فراموش کنم مثل همه که فراموش میکنن،ولی فراموشی زمان بره زمان بر،من نمیتونم زمانمو پای فراموشی بذارم...

خانوم دقیقا مشابه امضای شما هرکسی روشی برای زندگیش داره،شما اگه مخالفی یا بنظرت مسخره میاد میتونی پس ...

منم خواهرانه کمکت کرد غیر اون بود مثل بقیه میگفتم‌برو‌دنبال پسره 

برای خودت سنت شخصیتت ارزش قائل باش 

برای رشد شخصی اترشد کن برای آینده ات تلاش کن 

نه سر بلندشدن برای یک پسر 

ده سال بعد به این روزهات میخندی و میگی وااای چقدر بچه بودم

من نمیخام اصلا اویزون باشم خانوم،نه التماسی کردم نه چیزی فقط گفتم اوکیه موفق باشید،من میتونم فراموش ...

چی بگم عزیزم 

تحت تاثیر هورمون و دوران نوجوانی هست 

هر چی من بگم برات نامفهوم و‌فک‌میکنی دارم یک حرف عجیب و غریب میزنم