ما یکم دستومون تنگه و من بچه دوم آوردم .ولی خب شوهرم کار میکنه از این وضعیت در میایم. بهم گفت که توی خونه تون هیچی نداری غلط میکنی بچه میاری .و گفت تو فقط بلدی ک س بدی و بزایی .من خیلی دلم شکست از حرف هاش و بلاکش کردم که دیگه نبینمش وحرف نزنم .حالا بهم پیام داده بلاکم کردی من خیلی ناراحت شدم قلبم شکسته و من از دلسوزی این حرفا رو بهت زدم .حالا چکار کنم حرفش قبول کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گروه دوستانه یعنی همه فهمیدن ؟عحب نفهمیه بیشخصیت به تمام معنا بفرما میپرسی باهاش حرف بزنم یا نه خودت میدونی جا حرفی نی
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
اخه ما که همین جور نمیمونیم بهتر میشیم شوهرم تازه رفته سرکار
عزیزم خدا کمکتون میکنه از شما حرکت از خدا برکت
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)