عزیزم دوستان خیلی خوب راهنمایی کردن
یکی دو نکته رو بهت گوشزد میکنم چون همین راه رو خودم رفتم
حتما یه مدت قرص استفاده کن، چطور یه سرماخوردگی ساده باعث میشه قرص بخوریم خوب بشیم
در مورد قرص ضد استرس و افسردگی هم دکتر کنترل شده تجویز میکنه، از دوز کمتر و در نهایت کم کم دارو رو به حداقل می سونی و قطع میکنی
پرخاشگری و عصبانیت دلیلش عدم محبت همسرت که تو دلت جمع میشه و با کوچکترین رفتار بچه هات به هم میریزی
میدونم حق داری، خدا لعنت کنه مردای بی لیاقت رو که قدر زندگیشون ررو نمیدونن
ولی سعی کن تمرین کنی و شده حتی یکی دو ساعت مراقبه کن تا عصبانی نشی و این کار رو تمرین و تکرار کن
سکوت کن...
من چند بار پیش مشاور و روانکاو رفتم ولی باور کن حرفایی که آرتمیس تو تاپیکاش گفته شاید ده درصدش رو بهم گفتن
اونهمه وقت و هزینه گذاشتم فقط گوش میدادن و بهم حق میدادن یکی میگفت برو برای خودت و بچه هات خوش باش، یکی میگفت ماشین بخر برای خودت و مستقل شو... خیلی حرفای دیگه که آرتمیس بهترشو گفته
فقط زمان بذار و یه دفترچه بردار هر چی میخونی نت بردار، کوتاه و خلاصه و مرور کن و تمرین کن
باور کن زندگیت عوض میشه
تاپیک من خودم را دوست دارم
صمیمیت ممنوع
بت خانواده همسر را بشکنید...
باور کن کافی هستن برای ساختن یه زندگی دوباره که قوی و مستقل بشی
فقط کافیه ناله نکنی، از یه جایی شروع کن...
تو تاپیک من خودم را دوست دارم در مورد مشارطه و مراقبه خیلی خوب حرف زدن، لطفا استفاده کن
هیچ کسی بیشتر از خودت نمیتونه به تو و بچه هات کمک کنه
و اینکه اگه میتونی با یه بزرگتر معتمد در مورد همسرت و شرایطت صحبت کن
تا وقتی بدونه بی پشت و پناهی میتازونه
و اینکه طلاق آخر زندگی نیست اگه اصرار داره به طلاق، بگو باشه همه حق و حقوقت رو بگیر و از زندگیت پرتش کن بیرون، چرا باید روح و روانت رو به خاطر یه وحشی به خطر بندازی
زندگی خیلی زیباتر میشه وقتی رهاش کنی
بذار بره خدا حتما میزاره تو کاسه ش
ببین من تو این چند سال حق طلاق و حضانت دخترمو گرفتم، کارمندم الانم میرم کلاس هنری تا تو خونه هم یه درآمدی داشته باشم
تو زندگیم موندم ولی دیگه اون آدم سابق نیستم
و همه اینا رو مدیون تاپیکهای آرتمیس هستم
و الا من تندیس کامل فداکاری و از خودگذشتگی بودم یه عمر
الانم پای رفتنم چلاق نیست،شاید یه وقتی کلا کشیدم کنار از این زندگی...
فقط و فقط باید قوی بشی و به جای عجز و ناله دنبال راه چاره و نشونه ای از خدا باشی
باور کن همین که این تاپیک رو از بین صدها تاپیک انتخاب کردی خودش یه نشونه س از طرف خدا...