2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143959 بازدید | 940 پست
آفرین👏👏👏 حالا حق داری که هم لایکت کنم و هم تحسین و تشویقت! این درسته... آفرین... پس نگو راهی ن ...

خیلی ممنونم بابت وقتی که برام گذاشتید میتونید چند تا کتاب که خودتون مطالعه کردید بهم معرفی کنید خیلی ممنونم

حالا یک نکته جدید. یکی دیگه از بی عقلی های مرسوم در میان ما، زود باوری و خوش باوری هست که ضررهای زیا ...

توی سرمایه گذاری این خوش باوری خیلی به مردم ما آسیب میزنه‌. ما خانم ها باید مطالعه کنیم و یاد بگیریم و حتی همونطور که شما فرمودید به اکثر آقایون هم باید آموزش داد.. مثلاً یکی میاد میگه برید بورس، یکی میگه رمز ارز، فلان موسسه پول ببرید و .. . در حالی که این مسایل پیچیدگی داره.

مثلاً توی بورس، صندوق های درآمد ثابت هست که روز شمار سود میدن و کاملاً معتبرند (مثل صندوق درآمد ثابت افران و صندوق درآمد ثابت کیان) و نیازی نیست پول بدی به فلان آدم یا موسسه که بالا بکشه و بره. 

یا صندوق های سرمایه گذاری در سهام مثل اطلس و آهنگ کیان هستند با مدیران سرمایه گذاری حرفه ای، لازم نیست شما بری توی یک کانال تلگرامی تا بهت بگن چی بخر و چی بفروش و نهایتا ۵۰٪ ضرر کنی! 

میخوای طلا بخری حرف طلافروش رو باور نکن ، خودت یاد بگیر با قیمت روز طلا از سایت tgju.ir و وزن اون تیکه، اجرتش رو حساب کنی و از جایی طلا بخری که کلی از پولت بابت سود و اجرت حروم نشه. 

از بانک ها و قرض الحسنه ها پرس و جو کن تا بهترین وام ها رو حتی با سپرده کم بتونی بگیری.

کتاب هایی مثل پدر پولدار پدر بی‌پول، سایت های کارگزاری ها مثل سایت کارگراری مفید و سایت بورسان بسیار عالی هستند.

همه این ها کمک میکنه قربانی خوش باوری و زودباوری مون نشیم.

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنونم بابت وقتی که برام گذاشتید میتونید چند تا کتاب که خودتون مطالعه کردید بهم معرفی کنید خیلی ...

بله عزیزم.

اول از همه با تاپیک های بانو آرتمیس شروع کن.

یه دفتر و قلم بردار و نکته برداری کن.

یه کم که جلوتر رفتی و آروم آروم راه افتادی یه کتابایی توی خود تاپیک ها معرفی میشن که من تک تکشونو خوندم و تو هم یاد می گیری که بخونی.

ولی اگر اختصاصی بخوام یه کتاب عالی بهت معرفی کنم کتاب شهامت دبی فورد برای شروع خیلی خوبه. از برنامه ی کتابراه بخرش و شروع کن به خوندن، کتابراه رو هم توی بازار یا گوگل میتونی دانلود و نصب کنی.

واینو هم خواستم اضافه کنم من به حقیقتی پی بردم که تو هیچ کتابی ودر هیچ کلاسی به من آموزش داده نشد.&n ...

👏👏👏👏

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام عزیزم. الان بخشیدنشون خیلی سخته، بخشیدن زمان می خواهد، پس خودت رو ناراحت نکن که نمیتونی  ب ...

عالی بود

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام بانو جان و دوستان محترم،من چندوقته که با تاپیک پرنسس اشنا شدم اما حیف که بعد از۱۱ سال زندگی مشترک الان دارم این حرفهای زیبا و قدرتمند رو از شما میشنوم.حالا که تمام زندگی مشترکم رو ب بازی گرفتم با باورهای مزخرفی که هیچ سیاست و عقلی در اون نبوده.اما بازم خداروشکر تو این یک ماه ک با تاپیک شما اشنا شدم خیلی از مسایل برام راحت تر شدن و بهتر باهاشون برخورد میکنم.من اونقدر زندگیم رو خراب کردم که با چند روز و چند ماه درست نمیشع.اما با کمک خودم خدا و شما عزیزان این کارو میکنم و زندگیم رو رو ب راه میکنم.الان اصلی ترین و بزرگترین دغدغه ی من قطع ارتباط همسرم با پدر و مادرم هستش.چند ماه پیش بخاطر ی مسعله بسیار مسخره من و همسرم بحثمون شد و من تنش و اعصاب خوردی ایجاد کردم .همسرم ب شدت درونگرا و من ب شدت برونگرام.همسر من یه عادت بد دارن که وقتی مشکلی بینمون پیش میومد زودی ب خانواده من خبر میدادن و خلاصه اعصاب خوردی ...واینکه همیشه حق با ایشون بود چون من نحوه ی صحبت کردن و گرفتن حق بلد نبودم با داد و بیداد این کارو میکردم.خلاصه اخرین بار سر اون موضوع مسخره همسرم منو با عصبانیت خواست ببره خونه پدرم ک من جلوی در خونه پدرم پیاده نشدم و کار ب دعوا و داد وبیدا رسید طوریکه همسایه ها و خلاصه شهر کوچیک که همه فهمیدن.منم دیگه چشم بسته و دهان باز طوریکه برای طلاق میخواستم همچی رو تموم کنم.پدر و مادررم ک وضع من رو دیدن با همسرم بد حرف زدن و بهش بی حرمتی کردن.البته مقصر من و همسرم بودیم اما این وسط پدرو مادرم جلو همسایه ها بی ابرو شدن ،اگه حرفی هم زدن مسلمن بخاطر همین بوده.من روز بعدش دادخواست طلاق دادم اما داداشام اجازه ندادن گفتن چندروزی صبر کن.تاتینکه بعد ازچندروز اومد دنبالم .و قول داد بریم مشاوره.چند جلسه اومد و دیگه نیومد البته بیشتر دعواها بخاطر بی تدبیری من بوده.ازون موقع تاحالاهمسرم خونه پدرم نمیاد .کلن جایی ک باشن نمیاد.و من این وسط داغونم چرا این قضیه پیش اومد و حالا بخاطر ما ب پدر و مادرم بی اعتنایی بشع.لطفن بهم کمک کنید که چطور همسرم رو با خانوادم اشتی بدم.ی دنیا ممنون

پدر و مادر من تو این چند ستل پا ب پای ما اومدن تو هرسختی و کاری ک داشتیم مراقب ما و بچه هامون بودن،اما همسرمن وقتی یه بری ببینه تمام خوبی ها رو فراموش میکنه و میگه میخواستن نکنن😔وهمیشه احترام همسرم رو داشتن اما این بار جوری بود که جایی برای احنرام نبود.همسرم مرد خوبیه اما ب نوع پوشش و رفت و امد یه کم حساسه و من بلد نیستم چطور باهاش حرف بزنم.یجورایی خیلی حساسه البته مهربون دست و دلباز و کمک من تو خونه هستن.با اینکه من خانه دارم اما زیاد تو تمیزی و مرتب بودن سخت نمیگیره.اما این عادت بد که با یه پیش امد یا دعوایی به کلی کات میکنه و کینه ای هستن.من و بچه هام اذیت میشیم و این کار الگوی خیلی بدی هست برای پسرام

خداوند رحیم رحمتشو شامل حال همه ی ما بکنه انشالله... سنمون بالا رفته و یجورایی بدون بچه بی هدفیم و ...

عزیزم یه حقیقتی رو بگم اگر انشاله بچه دارهم بشید باز حس بی هدفی سراغتون میاد. بنظرم بچه دارشدن به پایان این حس تون کمکی نخواهدکرد. 

اخیرا یه دوره شرکت کردم که استادم بسیار رر کمکم کرد در دوست داشتن بیشتر خودم. بهمون حرفی زد وگفت

تازمانی که خودت رو پیدا نکرده باشی به همه چیز چنگ میزنی تابهت حس هدفمند ومهم بودن بده. 

ولی گمشده ات تو وجود خودته. 

بهم یاد داد بیشتر هوای خودمو داشته باشم. 

گاهی کودکی بیرون از ماهست که دلمون میخواد بهش عشق بدیم 

ولی همیشه کودکی دروجود خودمون هست که سالهاست منتظره کسی باهاش بازی کنه وبهش عشق بده 

من تواین دوره متوجه شدم سالهاست کودک درونم را بدون مادر رها کردم بدون مراقبت وفقط دارم به کودک بیرونم یعنی فرزندانم سرویس میدم نمیدونستم چرا حالم خوب نیست هنوز. تااینکه یاد گرفتم بازی کنم تنهایی خودمو بیرون ببرم و بیشتر هوای اون کودک رو که دروجودم سالهاست وحشت زده رها شده دریابم 

شاید رسالت شما فقط مادری کردن باشه

البته مادری برای خودت. اگر دنبال کودک هستی 

اول یتیم بی مادرخودت رو دریاب وبرای مادری کن. 

انشاله به وقتش کودک بیرون هم از راه میرسه

عمیقا دعا میکنم براتون که بهتون عطا بشه. 

شکرت خداجون
بعضی مردا کافیه بفهمن تو از طلاق میترسی یا کسی پشتت نیست! اون وقت ظلم و ستم و زورگوییشون شروع میشه! ...

چقدر عالی راهنمایی کردید طنازجان. 

دقیقا درسته منم هرجا دیدم رابطه زن وشوهری تیره وتار هست دقیقا یه چیز مشترک بین همشون دیدم

اونهم ترس خانم از طلاق بوده. 

اگر این ترس نباشه و جام زهرآگین روبنوشیم روابط خیلی بهتر اتفاقا پیش، میره وبدون باج دادن زندگی بهتر پیش میره. 

من فهمیدم رابطه ای که توش دعوا وبحث واختلاف نباشه تقریبا وجود نداره. 

با این دیدگاه بجاش مخالفت میکنم باهمسرم

وبجاش هم عشق ورزی 

اصلا اگر دنبال رابطه پرفکت نباشیم رابطه بسیار زیبا وکم تنش تر پیش، میره. 

شکرت خداجون
چقدر عالی راهنمایی کردید طنازجان.  دقیقا درسته منم هرجا دیدم رابطه زن وشوهری تیره وتار هست دقی ...

خواهش می کنم بیتای عزیزم.

من همیشه آشنایی با بانو آرتمیس و شما و بقیه ی خانم های عاقل و خردمند رو از بزرگترین دستاوردهای زندگیم می دونم و فکر می کنم اگر توی اون شرایط سخت قرار نمی گرفتم به این راحتی ها با شما عزیزان آشنا نمی شدم پس همیشه قدردان تلخی ها و سختی های زندگیم هستم.

به نکات خیلی خوبی در جواب دوستمون اشاره کردین. کودک یتیم درون خودمون رو دریابیم.

من واقعا به این نتیجه رسیدم که تا خودم از درون به حس غنا نرسم دائم دنبال عوامل بیرونی برای هدفمندی و ارزشمندی و خوشبختی هستم.

مثالش هم اینکه یه زمانی فکر می کردم تا زمانی ازدواج نکنم زندگیم معنا نداره اما الان فهمیدم که ازدواج فقط یه گزینه ست، بچه دار شدن فقط یه گزینه ست!

من زوج های زیادی رو دیدم تا آخر عمر بچه دار نشدن اما از زندگیشونم کمال لذت رو بردن!

چرا خودمونو داغون و خسته و افسرده کنیم؟؟؟

چرا روی رابطمون با همسرمون بیشتر کار نکنیم؟

چرا از زندگی مشترکمون لذت نبریم؟

چرا از لحظه لحظه ی عمر گرانبهایی که خداوند به ما هدیه کرده لذت نبریم و استفاده نکنیم؟؟؟

من هر صبح توی دفتر شکرگزاریم خدا رو شکر می کنم، میگم خداروشکر که خانواده ی خوب و سالمی به من بخشیدی، خداروشکر که بدن سالمی به من هدیه دادی، خداروشکر که به عقل و مال و زندگیم برکت دادی، خداروشکر که یه صبح دل انگیز دیگه رو به من عطا فرمودی و ...

چرا باید تمرکزمون روی نداشته هامون باشه تا فراموش کنیم که چه داشته های ارزشمندی داریم؟؟؟

عزیزان منم یه نکته درمورد متن سازی میگم که تجربه ی شخصی خودمه.

من هم اوایل که با بیانات زیبای بانو آرتمیس عزیز، متن سازی رو شروع کردم متن هام خیلی ناپخته و ضعیف بودن و هیچ تاثیری روی طرف مقابل نمیذاشت! منم همش این سوال برام پیش میومد که چرا تاثیری نداشت؟!؟ 

بعدها به مرور زمان با کار کردن عمیق روی باورهام تازه متوجه میشدم که دیگه به صورت خودکار جملات و متن ها ساخته میشد و باورهام با یه ایمان قلبی عمیق به زبان آورده میشد و بعد متوجه میشدم که چقدر اثرگذار هستن!

پس به این نتیجه رسیدم که تا خودم قلبا به چیزی ایمان و اطمینان و باور نداشته باشم گفتنش موثر واقع نمیشه پس برای متن سازی اول باید خودمون از درون باورش کرده باشیم تا روی باور دیگران هم اثر بذاره.