2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 66710 بازدید | 700 پست

درد کمر و شکم در حد بسیاااااار وحشتناک، انگار یه مار پیتون دور کمر و شکمت پیچیده و بدون هیچ رحمی داره وحشتناک فشار میاره، همزمان احساس دسشویی هم میاد سروقتت

اگه میخوای سریعتر زایمان کنی حتما این دوهفته رو چهار دست و پا کل خونه تو جارو نپتون بکش و ورزشایی که باعث میشه سر بچه دقیقا سمت کانال زایمان بچرخه

یه ورزشایی هم هست واسه نرم کردن واژن که کشسانی داشته باشه موقع زایمان و بچه راحتتر بیاد

یه توپ بزرگ هم بگیر روش بپر بپر کن

تا کامل درد زایمان نیومده سراغت، نرو زایشگاه. بزار چند انگشتی باز بشه کانال زایمان. اینو میگم چون احتمال تزریق آمپول فشار کمتر بشه و همون درد طبیعی رو بکشی

بدون که طبیعی بهترین روش زایمانه، چون بعد زایمان راحت میشی اما سزارین تا مدتها بعدش باید عذاب و درد رو تحمل کنی

بسیاااااااااار وحشتناکه.اگر میگید توصیف هایی میکنن ک شما امتحانش نکردی چون واقعا دردش جوری هست ک در طول زندگی امکان نداره تجربه اش کنی حتی بدترین دردها هم ب اندازه اون نیست.و واقعا قابل توصیف نیست.در هر ثانیه اش هزار بار میمیری و زنده میشی تمام اندام های داخلی از درون بدن در حال پاره شدن هستن.هرچی بگیم متوجه نمیشید.اگر فشار پایین هستید اصلاااااااااااااا اقدام ب این کار نکنید و با جون خودتون بازی نکنید.چون ماماهای الان مثل ماماهای قدیم توانمند نیستن و اصلا توانایی کمک ندارن و در نهایت ب سزارین میرسی و ممکنه هزار جور خطر هم خودتو هم بچه ای ک ۹ ماه با چنگ و دندان نگه داشتی در پی داشته باشه.هم تختی من در حین زور زدن وقتی نگاهش میکردم تخم چشماش داشت میزد بیرون و ده نفر روش افتاده بودن و در اخر سزارین شد.

چرا وقتی راه راحت تری هست انجام نمیدید.شیک و تمیز میری اتاق عمل سزارین میشی میایی بیرون.دردش هم اصلا زیاد نیست و با ی شیاف برطرف میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردش جوری نیست که قابل توصیف باشه فقط یه درد شدید تو شکم و واژن احساس می‌کنی من بریدگی رو هم حین زایمان احساس کردم ولی اون لحظه ای که بچتو میبینی خیلی خاص و قشنگه من وقتی چشمم خورد به بچم از ذوق اشک ریختم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

هیچ دردی مشابهش نیست ماسفانه🥲😄

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️

اتفاقا میگن دردش قابل تحمله و این حرفا نیست و بر اساس طبیعت بدنه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

به نظر من همش تجربه ست.من بچه سومم فقط نیم ساعت درد شدید کشیدم.در صورتی که بچه اولم ۱۲ ساعت درد کشیدم.از من به تو نصیحت تکنیکای تنفسی مقابله با دردو حتما یاد بگیر و اصلا دست کم نگیرش واقعادردو کنترل میکنه.دو ماه آخر حتما غورباقه ای راه برو که لگنت جا باز کنه.هفته های آخر شیاف گل مغربی و یه سری دمنوش هیت که زایمانو واقعا راحت میکنه.شاید الان بگی ولش کن حالشو ندارم ولی اگه انجامش بدی موقع زایمان دعام میکنی

بسیاااااااااار وحشتناکه.اگر میگید توصیف هایی میکنن ک شما امتحانش نکردی چون واقعا دردش جوری هست ک در ...

متاسفم ولی من اصلا باهاتون موافق نیستم.فقط باید یاد بگیرید همین

تورو خدا نگو همینجوری استرس دارم واسه ماه دیگه

میگن دعای زن زاعو اجابت میشه میشه موقع زایمانت منم دعا کنی؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

به نظر من ک سزارین شدم هیچی مثل سزارین وحشتناک نیست هیچی .. ۷-۸ لایه پارگی عمیق شکم، عوارض بی هوشی یا بی حسی ، خونریزی حدود سه برابر بیشتر از طبیعی، درد واقعا غیر قابل تحمل بعد از عمل بدون شیاف یا مسکن،افسردگی بیشتر به خاطر سرد بودن داروهای بی هوشی و بی حسی ، تا چند روز بعد عمل مثل آدم فلج توان کار شخصی نداری و... عمل فوق العاده نفرت انگیزیه... 

من خودم تازه حین بیهوشی حال احتضار داشتم،داشتم میمردم ، روحم با قدرت تلاش میکرد سمت آسمون بره..یک وضع خیلی بدی...

نمیدونم احیا شدم یا نه ، تا چند وقت استخون های قفسه سینه ام درد داشت.ب خاطر حساسیت به بی حسی تا مدت ها بعد عمل آسمم وضعیت بدی داشت. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...