2777
2789

سوالای مشاوره ای منظورم هست😊💙

من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی می‌کنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️

همیشه درست خوب بوده ؟ از همون اول دبستان ؟ یا وقتایی هم بوده افت تحصیلی داشته باشی؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه درست خوب بوده ؟ از همون اول دبستان ؟ یا وقتایی هم بوده افت تحصیلی داشته باشی؟

نه واقعا

اول دبستان خیلی خوب بودم دوم نه سوم عالی بودم چهارم و پنجم و ششم افت داشتم و همینطوری بالا پایین که وجود داشت😅

من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی می‌کنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️

الان با سیل عظیمی از 

از الان میشه

رو‌ به‌ رو‌ میشی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

پشت کنکوری بودی؟من پشت کنکوری ام و تراز قلمچیم ۴۴۰۰ هس البته داره کم کم میاد بالا بعضی روزا که خیلی ...

بله عزیزم یک سال پشت کنکور بودم

بیشتر تلاش کن و ببین علت ترازت چی بوده 

همه ی درسا ترازاشون پایینه یا یه درس کشیده پایین؟

یادت باشه تحت هر شرایطی شده یک ساعت درستو بخون که اون استمراره حفظ بشه

ولی خب شرایطیم پیش میاد بعضی وقتا آدم یه روزایی هیچی نمی‌خونه و این عادیه

فقط باید این روزا رو به حداقل ممکن رسوند😊

الان با سیل عظیمی از از الان میشهرو‌ به‌ رو‌ میشی

وای

من خودمم همین بودم البته 😂

نه واقعااول دبستان خیلی خوب بودم دوم نه سوم عالی بودم چهارم و پنجم و ششم افت داشتم و همینطوری بالا پ ...

اخخخ کلاس چهارم 

حرفت امیدوارم کرد 

دست راستت زیر سر دخترِ من

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

چقدر بخونیم؟ مثلاً دو بار دوره کردن خوبه؟ اگه نهایی رو خوب بدیم و تستهای دوازدهم رو بزنیم پزشکی میار ...

بستگی داره هر کس فرق می‌کنه با کس دیگه

یکی از دوستام که الان سال بالاییمه ساعت ۱۰ صبح کارشو شروع میکرد و به همه ی کاراش هم می‌رسید و یکیم مثل من کمالگرا بود و باید راس ساعت ۸ استارت میزد

راستش تو این شرایط فعلی با توجه به اجماع بچه ها روی نهایی و تاثیر زیادی برای پزشکی و رشته های خوب باید معدل بالای حداقل ۱۸.۸-۱۸.۹ باشه

بعد رفت سراغ کنکور

و اینکه بستگی داره چه درسی مددمنظرون باشه چون مثلا یه درسی مثل ریاضی همچین سیستمی نداره و کسی که فقطططط دوازدهم بخونه نمیتونه انتظار درصد خیلی بالا داشته باشه

بله عزیزم یک سال پشت کنکور بودمبیشتر تلاش کن و ببین علت ترازت چی بوده همه ی درسا ترازاشون پایینه یا ...

حال روحی خوبی نداشتم🥲💔

من خیلیییی درس خون بودم ترازام عالی فیریکم ۸۰ درصد هم میزدم و جز برترای کانون بودم ولی دوازدهم افت داشتم 

افسردگی و...

مدرسمم نمونه بود اینجور نبود که درس نخونم 

هنوزم بعضی مواقع اون حس خستگی میاد سراغم ولی الان با نماز و متوسل شدن به ائمه کنترلش کردم🥲💔

منابعت چیا بودن؟

من فقط کلاس قلمچی میرم امسال دیگ و منابعمم خیلی سبز و آبی کانون

شما تعهدی اوردی؟ رتبه ت چند شد

بله تعهدی هستم ولی خب دانشگاهم تیپ یکه چون تو شهر خودمونه راحتتر بودم اینجا بزنم تا برم تیپ ۳ و دور روزانه

خیلی دقیق دلم نمی‌خواد بگم یه درصد شاید شناخته بشم ولی زیر ۴هزار شدم

بله تعهدی هستم ولی خب دانشگاهم تیپ یکه چون تو شهر خودمونه راحتتر بودم اینجا بزنم تا برم تیپ ۳ و دور ...

تعهدیم خوبه بنظرت

مثلا از نظر حقوق ماهیانه و... 

منطقه یک؟ 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨