2777
2789

چند ماهه اومدیم زیر یک سقف

اوایل بهتر بودیم

ولی الان خیلی رابطمون بد شده

پر از تنشیم 

ریشه اش همسرمه

اما منم عصبانی میشم و بد میشه رفتارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه چند ماه خیلی زوده واسه تنش  حتما ریشه یابیش کن زندگیتو ب مسیر آروم ببر تا همین اول سوتفاه ...

همسرم ریشه اشه

داره میره روانشناسی ولی ذاتا مشکل داره

امشب به این نتیجه رسیدم شاید با کسی جای من در ارتباط باشه

واسه چندماه که خیلی زوده ولی خب پیش میاد میشه دلیل اصلیه دعواهاتونو بگین شر چی بیشتر دعواتون میشه

میخوای چاق یا لاغرشی راهکارش پیش منه          واتساپ بهم پیام بده اینستا به دلیل حجم زیاد و کار نمیرسم برم... 09384343180             اینم آیدی اینستام ولی الان کم میرم بیشتر تو آرایشگاه حضوری فروش دارم    tebsonatisogand1
همسرم ریشه اشه داره میره روانشناسی ولی ذاتا مشکل داره امشب به این نتیجه رسیدم شاید با کسی جای من د ...

بدون مدرک میگی یا چیزی هست؟ 

اگع مدرک داری تا مشکل حل نشده ب بچه فکر نکن کسی ک تو چن ماه بعد ازدواج نتونه خودشو نگه داره بچه بیاد دوبرابر از الان بدبخت تر میشی زندگی با آدم خیانتکار خیلی سخته چون عوص نمیشن

سعی کنید ناراحتی هاتونو زمانی که عصبانی نیستین حرف بزنید حل کنید که به دعوا نکشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
واسه چندماه که خیلی زوده ولی خب پیش میاد میشه دلیل اصلیه دعواهاتونو بگین شر چی بیشتر دعواتون میشه

همسرم شخصیت عجیبی داره

وسواس هم داره

دکتر میگه همه ویژگیهاش ریشه تو وسواسش داره

اما من نمیدونم که یعنی وسواس انقدر دامنه وسیعی داره؟

مثلا به خانوادم خشم داره و ازشون ایراد میگیره

منم دفاع میکنم

شاید بگین دفاع نکن ولی اگه نکنم خودش رو محق میدونه که بهشون تیکه بندازه یا بد رفتاری کنه

یا اینکه واسه وسواسش نمیذاره دست به هیچ جیز بزنم

بدون مدرک میگی یا چیزی هست؟  اگع مدرک داری تا مشکل حل نشده ب بچه فکر نکن کسی ک تو چن ماه بعد ا ...

نه مدرک که نه

چون وسواس داره ذست به کوشیهای هم نمیزنیم

ولی تو عقد یه دوست قدیمی که دختر بود بهش پیام داد،گفت یه فایل واست میفرستم،حرکات عجیبی کرد و رفت تو دستشویی پیام داد بهش و ...

بعدم منکر شد

خیانت در حد پیام منظورمه

تمام علایم عدم علاقه به من رو داره

بچه که نمی خوایم هردو.رابطه هم ماهی دو ماهی یه باره

نه مدرک که نه چون وسواس داره ذست به کوشیهای هم نمیزنیم ولی تو عقد یه دوست قدیمی که دختر بود بهش پی ...

وای چ بد عزیزدلمممم😥کاش باهم میرفتین مشاوره زندگی اینجوری ک خوب نیس پای ی عمر مسئولیت و عشق وسطه