2777
2789
عنوان

شما هم این مشکل رو داشتین اول زندگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 55 پست
اگه من مهم بودم میگرفت بعدم خانوادش گفتن برو سر زندگیت بعدا سرویس میگیریم واست و ... باورت میشه دا ...

عزیم حق داری ناراحت باشی کاملا 

الان ۳ تا راه داری یا باید بگذری و انگار که نشنیدی باشی و کلا بی خیال بشی حداقل تازه عروس و داماد بقیه زندکی رو با شادی و خوشحالی بگذرانید 

یا باید همش دعوا کنی و همون آرامش و شادی الان هم به خاطر گذشته از خودت بگیری 

یا اینکه با سیاست و صحبت و اینا کاری کنی اونا رو برات انجام بدن که خیلی سخته 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه معمولا وسواسیها روی یه جیز بخصوص قفل میشن همسرم هم روی موضوع خودش قفله

یعنی نمیتونی به همسرت دست بزنی همسرت روانی بنظرم ببخشا

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖
عزیم حق داری ناراحت باشی کاملا  الان ۳ تا راه داری یا باید بگذری و انگار که نشنیدی باشی و کلا ...

مجبور به سکوت و کنار اومدنم

چون همسرم حال طبیعی نداره

بدیش اینه که زیونش درازه

من هی می خوام کنار بیام نمیزاره

بله یه اختلاله روانیه درمان داره اگه مقاوم نباشه ولی معمولا مقاومت میکنن

انشالله به حق علی رست بشه وگرنه پیرت میکنه

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖
انشالله به حق علی رست بشه وگرنه پیرت میکنه

درست

تو عقدم همین بود گفتم اگه رابطه کامل بشه شاید بیشتر بشه ولی کلا میلش کمه

عزیزم شما مشکلاتت خیلی زیاده وفکر نکن که میتونی شوهرت رو عوض کنی باید خودتو عوض کنی ،اگه میتونی خودتو عوض کنی تحمل کن  تحملشم باعث میشه یه ادم عصبیه افسرده ی متنفر بشی پس تا بچه نداری یه تصمیم جدی بگیر خودتو به پای شوهرت داغون نکن ارزش نداره 

واقعا قبل ازدواج میدونستی و باهاش وارد رابطه شدی

انصافا این سوال رو از کسی نپرسین که مشکل داره

خودتون فکر میکنین کسی با چشم باز میپره تو چاه؟

ولی محض کنجکاویتون باید بگم که یا من نادون بودم که نفهمیدم یا قابل فهم‌نبود

بی تجربه هم بودم خیلی

ولی قبل عقد خیلی محترم و دوست داشتنی و عاشق بود، 

در عرض یه ماه رنگ عوض کرد