2777
2789
عنوان

شما هم این مشکل رو داشتین اول زندگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 55 پست
حتما عزیزم این رو هم سعی میکنم انجام بدم

این مطلب رو زمان عقد سر یه مشکلی رفتم پیش مشاور بهم گفت همین که ناراحتی های کوچیک و مسخره حتی بهم میگیم و حلش میکنیم باعث شده تو اين ۵سال فقط یه بار یا دو بار دعوا کنیم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
وای چ بد عزیزدلمممم😥کاش باهم میرفتین مشاوره زندگی اینجوری ک خوب نیس پای ی عمر مسئولیت و عشق وسطه&nb ...

رفتیم

میاد و ول میکنه

تنبله به درمان و حل مشکل

میدونم چی میگی

الان دوباره شروع کرده مشاوره رو

امیدوارم ادامه بده

ولی بعید میدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اوایل زندگی برای هرکسی این مشکلات پیش میاد...من نمیدونم منظورت از وسواس چیه وسواس تمزی یا اخلاقی ...من شوهرم وسواس داره دست خودش هم نبست حمامش 3یا 4ساعت میشه اوایل خیلی بحث داشتیم ولی وقتی دیدم واقعا نمیتونه و اذیت میشه من باهاش کنار اومدم ...برای خانواده هم طبیعی هست که داماد ها بر خلاف خانواده خانمشون حرف بزنن ...شما با سکوت بهش جواب بده 

نه مدرک که نه چون وسواس داره ذست به کوشیهای هم نمیزنیم ولی تو عقد یه دوست قدیمی که دختر بود بهش پی ...

بنظرم ملزمش کن بره تحت نظر روان پزشک و دارو مصرف کنه چون این سبک زندگی واقعا شما رو نابود میکنه . بنظرم حتی کم بودن رابطه تون هم به وسواسش مربوطه 

رفتیم میاد و ول میکنه تنبله به درمان و حل مشکل میدونم چی میگی الان دوباره شروع کرده مشاوره رو ا ...

واقعا قبل ازدواج میدونستی و باهاش وارد رابطه شدی

خواننده خاموش بودم پنج‌سال
این مطلب رو زمان عقد سر یه مشکلی رفتم پیش مشاور بهم گفت همین که ناراحتی های کوچیک و مسخره حتی بهم می ...

خیلی عالیه

سعی میکنم انجام بدم

تو زندکی ما یه مشکلاتی هست که همسرم حلش نکرده و نمیکنه

مثلا من یه عروسی ساده در حد خودم می خواستم

نگرفت و میگه میگیرم ولی هیچ علاقه ای نداره و میدونم نمیگیره

یا مثلا به خاطر وسواسش محدودم میکنه

نمیذاره دست به هیچی بزنم

جدیدا حتی به خودش

انقدر عقده تو دلم جمع میشه

ولی میدونی که حل شدنی نیس این مساله به این راحتیا

همسرم شخصیت عجیبی داره وسواس هم داره دکتر میگه همه ویژگیهاش ریشه تو وسواسش داره اما من نمیدونم که ...

بحث خانواده تو همه خونه ها هست و بسیار بحث خانمان سوزی هست😩

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

همسرم شخصیت عجیبی داره وسواس هم داره دکتر میگه همه ویژگیهاش ریشه تو وسواسش داره اما من نمیدونم که ...

نزار از خانوادت بد بگه اگه ادامه دار بشه و تو فقط سکوت کنی اوضاع خیلی بدتر میشه، فقط بزار مشاوره روانشناس کاره خودشو بکنه و پیش بره، اما سعی کن باهاش دعوا نکنی، زمانی که بدی از خانوادت میگه سعی کن به آرومی جوابشو بدی یا بگی من از خانوادت بد بگم توام اینجوری میگی؟! 

تجربه سکوت راجبه فحاشی و تیکه پروندن به خانوادمو داشت منم سکوت میکردم این باعث شد پرو تر بشه و هی تکرار کنه، تا اینکه مقابلش وایسادم اونم کوتاه اومد

عزیزم اوایل زندگی برای هرکسی این مشکلات پیش میاد...من نمیدونم منظورت از وسواس چیه وسواس تمزی یا اخلا ...

واسه خانواده ما طبیعی نیست بی ادبیهای همسرم

بارها باعث حال بد مادرم شده

منم مجبور میکنه مثل اون باشم

دست به این نزنم

بشورم دستم رو

تو ماشین دست به ضبط نزنم...

اهنگ اون پخش بشه فقط ...

خیلی عالیه سعی میکنم انجام بدم تو زندکی ما یه مشکلاتی هست که همسرم حلش نکرده و نمیکنه مثلا من یه ...

همین عقده ها و ناراحتی ها که تو دلتون مونده موقع دعوا فوران میکنه باعث میشه اون لحظه همه اونا با هم جمع شه یه مشکل و ناراحتی کوچیک به یه ناراحتی بزرگ تبدیل بشه یا باید بشینید حلش کنید با هم یا باهاش کنار بیای از ته دل

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
واسه خانواده ما طبیعی نیست بی ادبیهای همسرم بارها باعث حال بد مادرم شده منم مجبور میکنه مثل اون با ...

با مشاور حرف بزن شاید لازمه باهاش برخورد کنی و به حرفهای همسرت عمل نکنی . با مادرت هم حرف بزن بگو که همسرت بیماره و تحت نظر هست و داره تلاش میکنه درست بشه