2777
2789
اره الان زدم به در بیخیالی تازه بعد عذرخاهیم مجبوری پیام دادم بازم پیگیرنشد دیگ ازاونروز هیچ کاری نک ...

مرد ها اولش نمیفهمن چی از دستت دادن یکم میگدره میفهمن کسی ک کنارش بوده از همه جهت درک کرده  پیام میده مطمعن باش

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم دست خودم نیست 😔

اون بچه ات طفلک گناه داره به خودت بدتر فکر خیال میدی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
بگو شاید منظورش اون چیزی ک الان ذهنته نیس بهت اهمیت میده؟ شوهرت؟

اره خيلي 

دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤
اون موقه شک نداشتم تابعد عروسی مون ک من باردار شدم 

چیزی دیدی به جز پیام گوشی خیلی ببخشید هیز باشه

چیزی دیدی به جز پیام گوشی خیلی ببخشید هیز باشه

ن 

دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤
مرسی بابت دعای قشنگت  عزیزم برام خیلی دعا کن شاید نفست حق باشه  انشالله خدا حاجت شما رو ...

منفی نباف برای زندگیت مثبت فک کن مثبت میاره

بعد عزیزم شما حس ششمید؟ نمیتونید بگید اخرش خودش میاد برای اشتی؟کِی

من خودم اولش خیلی ناز کشیدم خودم سر قهر گوتاه امدم بار اخر واقعا دیگ به بیخیالی زدم خودش امد سمتم یه ماه نازمو کشید میاد سمتت مطمعن باش 

اره خيلي 

خوب عزیزم چرا انقد به خودت سخت میگیری باورکن اصلا اونجور نیس حساس نباش انقد حساس شدی شاید هر حرکتی ک شوهرت میکنه به موضوع خیانت مربوط میدی

ن 

خوب خداروشکر اون پیامم چیزی نبود  موقعی ک شوهرت شاد شنگوله ازش بپرس