2777
2789
عزیزم من برا شما دعا میکنم شماها هم برا من دعا کن  انشالله فردا زنگ بزنن  امشب خیلی اشک ...

قربون خدا برم یهو انواع مشکلات میریزه سرت 😔😔😔انقد دلم شکسته  اما باز راهی در باز میکنه به روی روم میدونم ایشاللله هیچ وقت تو زندگیتت نبازی صدای خندت گوش بقیه رو کر کن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
وای تورو خدا برام دعا کن خیلی نا امیدم  تو رو جونه هرکی دوسش داری برام دعا کن

حالتو درک میکنم منم مثه خودتم کسی دوس دارم دوسم داره اما مشکلاتمون زیاده😔😔😔 این روزاهم میگدره قسمت های قشنگش میرسه نگران نباش

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون خدا برم یهو انواع مشکلات میریزه سرت 😔😔😔انقد دلم شکسته  اما باز راهی در باز میکنه به رو ...

عزیزم حست میگه خیانت میکنه؟ هرچی هس بگو توراخدا 

دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤
محض رضای خدا بمنم بگید کِی اشتی میکنیم 

زود چرا خودت قدم نمیزاری برای اشتی

زود چرا خودت قدم نمیزاری برای اشتی

چون رفتم جلو ولی قبول نکرد بعدش فکرکرد من پیگیرمیشم اما نشدم چون من کاری نکردم ولی برای کارنکرده عذرخاهی کردم خودش اشتی نکرد . حالا میخام ببینم خودش میاد بالاخره؟

قربون خدا برم یهو انواع مشکلات میریزه سرت 😔😔😔انقد دلم شکسته  اما باز راهی در باز میکنه به رو ...

مرسی بابت دعای قشنگت 

عزیزم برام خیلی دعا کن شاید نفست حق باشه 

انشالله خدا حاجت شما رو هم بده 

آرزوهام مردن🙂
چون رفتم جلو ولی قبول نکرد بعدش فکرکرد من پیگیرمیشم اما نشدم چون من کاری نکردم ولی برای کارنکرده عذر ...

هرچقدر بیخیال تر باشی اصلا فکری نکن طرف بیشتر پیگیرت میشه مال من خیلی جواب داده امتحان کن 

نمیکنه 

یعنی من اشتباه کردم پس اون پبام چی بود تو کلیپ بردگوشیش بود تایپ میشد 

دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤
ایشالا بگذره این روزا دیگه واقعا نمی‌کشم امیدوارم بهم برسیم 

بنویس تا بشه داخل کاغد بنویس تا عید برسیم بهم 😍 نگو امیدوارم بگو قطعا میرسیم بهم

هرچقدر بیخیال تر باشی اصلا فکری نکن طرف بیشتر پیگیرت میشه مال من خیلی جواب داده امتحان کن 

اره الان زدم به در بیخیالی تازه بعد عذرخاهیم مجبوری پیام دادم بازم پیگیرنشد دیگ ازاونروز هیچ کاری نکردم...

الان یک ماه از قهرمون میگذره بیخودوبی جهت ازطرف اون بودقهر...

اولا ک خیلیم عصبانی بودم الان اما سِر شدم دیگ واسم مهم نیس هروق بیاد

یعنی من اشتباه کردم پس اون پبام چی بود تو کلیپ بردگوشیش بود تایپ میشد 

بگو شاید منظورش اون چیزی ک الان ذهنته نیس بهت اهمیت میده؟ شوهرت؟