عزیزم من برا شما دعا میکنم شماها هم برا من دعا کن انشالله فردا زنگ بزنن امشب خیلی اشک ...
قربون خدا برم یهو انواع مشکلات میریزه سرت 😔😔😔انقد دلم شکسته اما باز راهی در باز میکنه به روی روم میدونم ایشاللله هیچ وقت تو زندگیتت نبازی صدای خندت گوش بقیه رو کر کن
مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قربون خدا برم یهو انواع مشکلات میریزه سرت 😔😔😔انقد دلم شکسته اما باز راهی در باز میکنه به رو ...
عزیزم حست میگه خیانت میکنه؟ هرچی هس بگو توراخدا
دل من تنگ چشایی ست که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔 خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤
چون رفتم جلو ولی قبول نکرد بعدش فکرکرد من پیگیرمیشم اما نشدم چون من کاری نکردم ولی برای کارنکرده عذرخاهی کردم خودش اشتی نکرد . حالا میخام ببینم خودش میاد بالاخره؟
یعنی من اشتباه کردم پس اون پبام چی بود تو کلیپ بردگوشیش بود تایپ میشد
دل من تنگ چشایی ست که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔 خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤