2777
2789
عنوان

خرید آژانس بانوان با 18 سال سابقه

439 بازدید | 14 پست

سلام به همگی من 150تمن پول دارم میخوام تو کاری سرمایه گذاری کنم 

یه اژانس بانوان طرف خونمون با 18سال سابقه کار درامد ماهانه 15الی20تمن میخواد اژانس رو ب خاطر جاهاز دخترش بفروشه ینی امتیاز و خط تلفن اژانس رو

به نظرتون قیمتش خوبه پیشنهاد و نظری دارید بهم بگیدممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام کلی تاکسی‌های اینترنتی اومده نمیدونم طرفدار داره یانه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
زنگ خورش چطوره؟ 

راس میگه زنگخورش اگه خوبه و جای مناسبی هست حتما بخر خیلی خوبه 

یه درآمد هم میتونی کسب کنی.

من پدرم راننده تاکسی هست برای آزانس کار میکنه درآمدش خوبه خداروشکر روزی 400 درمیاره.البته پیشتر سفارش میبره و سرویس داره تا مسافر سوار کنه

اسنپ تازگیا یه چیزای مث دزدی داشته

مردم زیاد اعتماد نمیکنن

راس میگه زنگخورش اگه خوبه و جای مناسبی هست حتما بخر خیلی خوبه  یه درآمد هم میتونی کسب کنی. من ...

اره.. مامانمم گف ک اسنپ و تپسی هست ولی یه مدت تو اژانس بودم کللیی از سالنای اریش ها حتی از تهران اژانس میخاستن قیمتش اکیه؟ 

به دنظر قیمتش خیلی خوبه ولی بازم اگه تونستی سعی کن کم کنی ازش ....موقعیت خوبی هست به نظرم ....

مشخصه ریسک پذیر هستی اگه برای مدیریت اونجا هم فکری برداشتی بسم الله توکل کن به خدا شروع کن تا جایی که میتونی قبل از خرید تمام جوانبو بسنج .