2777
2789
عنوان

کسایی که دارن جهیزیه میخرن 💖

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 24 پست
شرایط بهتر از قبل شده 

به لطف اینستاگرام و دیدن شیوه ی زندگی اروپایی و ...

امیدوارم مردم بیشتر به این موضوع اهمیت بدن چون دیدم این همه خرج جهیزیه و لوازمشون میکنن اما متاسفانه دکورشون اصلا قشنگ نیست 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خب برای دوجلسه فک کنم از جلسه ای ۲۰۰ شروع میشه به بالا  نرخ معمولش شاید جلسه ای ۳۰۰ باشه !!! و ...

منظورم اینه کسی ک بخواد تو یک سال بخره دیگه بعید میدونم از طراح کمک بگیره

و یه بدی دیگه هیت ک الان اکثرا مستاجر هستن خونه خود ادم باشه خیلی عالیه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظورم اینه کسی ک بخواد تو یک سال بخره دیگه بعید میدونم از طراح کمک بگیره و یه بدی دیگه هیت ک الان ...

خب ببین کسی که مشاوره میگیره برای یکسال خونه خودشه که داره با سر فرصت میخره و یا داره بازسازی میکنه و ...

کسی که مستاجره فقط راجب سبک و این‌چیزا یکی دو‌جلسه حرف میزنه و ....

طبق خواسته ای که داره 

بحث هزینه نیس 

بحث اینکه قبول کنیم یجاهایی علمشو نداریم و نمیتونیم 

طرف خونه مستاجری هست میره مبل کلاسیک بزرگ‌ میخره خونه میشه قفس 

خب یعنی نمیدونه دیگه ! باید کمک بگیره 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
خب ببین کسی که مشاوره میگیره برای یکسال خونه خودشه که داره با سر فرصت میخره و یا داره بازسازی میکنه ...

اره حرفتو قبول دارم خیلی ها هم میدونن ها نمیخوان قبگل کنن ک اینکارشون احمقانه هست

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

منظورم اینه کسی ک بخواد تو یک سال بخره دیگه بعید میدونم از طراح کمک بگیره و یه بدی دیگه هیت ک الان ...

اخه تو بکسال که قرار تیست همیشه همراهش باشه کافیه براش طراحی کنه شکل و فرم رو تعیین کنن مثلا مبل فلان مدل در مورد رنگ ها تصمیم بگیرن بعد دیگه بحثی نمیمونه 

دقیقا  الان باز یکم وضعیت بهتر شده و رنگ طوسی اضافه شده  یعنی همه ی خونه ها یا کرم قهوه ...

یعنی بعضی خونه ها و وسایل رو میبینی حیفت میاد که بخاطر بی سلیقگی و اطلاعات نداشتن اون‌همه متراژ و پول هدر رفته

یعنی بعضی خونه ها و وسایل رو میبینی حیفت میاد که بخاطر بی سلیقگی و اطلاعات نداشتن اون‌همه متراژ و پو ...

دقیقا دقیقا 

بعد مشکل اینجاس که وقتی خریدن میگن حالا بیا نظر بده 

خب من چی بگم ؟! 

کارتو کردی دیگ

اخه تو بکسال که قرار تیست همیشه همراهش باشه کافیه براش طراحی کنه شکل و فرم رو تعیین کنن مثلا مبل فلا ...

نه خیلی بحث‌می مونه 

چون خیلی پروسه ی پیچیده ای هست 

یکی از مشکلات اینکه میرهبازار طرف بعد میاد میگه نه اینا نه باز دوباره 

ولی مشاوره مدل های متفاوت داره 

بسته به نیازشون خدمات میگیرن 

ولیاز نظرمن قیمت تا ۵ تومن معقوله 

الان مشاوره خرید و چیدمان و دیدم که بالای ۱۲ میگیرن !!! 

نه خیلی بحث‌می مونه  چون خیلی پروسه ی پیچیده ای هست  یکی از مشکلات اینکه میرهبازار طرف ب ...

متاسفانه تو فرهنگ ما ایرانیا اصولا مشاوره ارزش مادی خاصی نداره 

فرقی هم‌نمیکنه تو دکوراسیون باشه یا تو ازدواج یا مسائل حقوقی قشنگ پیش میریم وقتی مشکل اساسی درست شد میریم سراغشون