2777
2789
عنوان

توروخدا دوز چهارم واکسن رو نزنین!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 84 پست

من سه تا رو زدم

خدا ازشون نگذره انقد سیستم ایمنی بدنم ضعیف شده همه جور مریضی گرفتم ،تو ۲۷ سالگی آبله مرغون گرفتم، از باد کولر و پنکه نگم که همش سرماخوردگی دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بنده خدام پدر منو مسخره میکرد که تا کی میخوای واکسن بزنی؟ اینا آبه الان ۵ ماهه رحمت خدا رفته بخا ...

کاملا درست میگی سمت مام از این واکسن نزده های مخالف واکسن بودن که الان متاسفانه فوت کردن

دمت گرم، کله سحر حوصله کل کل نداریم وگرنه واکسن نبود همون چند ماه که بدون ماسک بودن راحت میگشتن هم ن ...

من میگم همه بزنن واکسن رو

نمیگم نزنین که

ولی به قول دکترا همون سه دوز کافیه

بیمارستان هم بستری شدن؟

بله حدودا ۲۰ روز

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من سه تا رو زدم خدا ازشون نگذره انقد سیستم ایمنی بدنم ضعیف شده همه جور مریضی گرفتم ،تو ۲۷ سالگی آبل ...

همسر منم همینطور شده با یه باد کوچیک فوری سرما میخوره درحالیکه قبلا دو سال یبار مریض میشد

نه اتفاقا ماهم زیاد فامیل داریم تو اروپا و آمریکا ،خودشون زدن اما میگن جوانهاشون نمیزنند خصوصا تو آل ...

آره منم فامیلامون بیشتر آلمانن

میگن جوونای آلمانی نمیزنن

امریکا هم واشینگتون و لس انجلس فامیل داریم

میگفتن جوونای اینجا هم نمیزنن 

نه جوونای ایرانی مقیم امریکا یا المان، نه

واکسن زدن از کرونا جلوگیری نمیکنه. ولی باعث میشه کرونای ضعیف بگیریم و اذیت نشیم. 

دو تا بچه هام  یکیشون دو دوز واکسن  زد.  اون یکی یک دوز واکسن زد. 

اونی که یک دوز زد. اومیکرون شدید گرفت. تب داشت. 

ولی اونی که  دو دوز زد خفیف گرفت. 

من که سه دوز زدم. کرونا شبیه سرماخوردگی گرفتم. 

از واکسن بد نگید. پارسال تابستون یادتونه هنوز واکسن نیامده بود. روزی 600 نفر فوتی داشتیم. 

مگه یادتون رفته. 

نه اتفاقا ماهم زیاد فامیل داریم تو اروپا و آمریکا ،خودشون زدن اما میگن جوانهاشون نمیزنند خصوصا تو آل ...

بابا اونام لابد مثه همینان تو ایران که میگن واکسن خوب نیست،نمیزنن دیگه،وگرنه دولتشون نگفته نزنن که

بابا اونام لابد مثه همینان تو ایران که میگن واکسن خوب نیست،نمیزنن دیگه،وگرنه دولتشون نگفته نزنن که

درسته خودشون برای خودشون تصمیم گرفتن که نزنن،برای همین هیچ وقت تموم نشد کرونا تو کشوراشون،بالاخره اونجام یه سری نادان پیدا میشه

دولت جایزه هم گذاشته بود واسشون

اونجا فایزر و مدرنا و جانسون اند جانسون رو نمیزنن

ما اینجا واسه برکت و رازی و سینوفارم خودمونو داشتیم میکشتیم

بله حدودا ۲۰ روز

خب دیگه 

میدونستی تو بیمارستان چه آمپولایی میزدن به مریض های کرونایی؟؟

رمیدسیور و فاویپرایور 

اینا منسوخ شده بودن 

تو دوران کرونا دوباره ازش استفاده کردن 

خود اینا باعث مرگ میشه اینا حرفای من نیس

حرف دکترمتخصصه 

به دکتر برو و ازش بپرس چرا خب این آمپول رو تجویز میکنید ببین بهت چی میگن؟؟ ؟

میگن دستور از وزارت بهداشت جهانیه 

مردم خیلی ساده ان که هنوز متوجه مافیای درمان و افراد سودجو تو این حوزه نیستند 

به خدا اینا به فکر مردم نیستن به فکر جون ما نیستن فریب نخورید