2777
2789
عنوان

توروخدا دوز چهارم واکسن رو نزنین!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 84 پست
خالم سرحال بود و هیچی مشکلی نداشت دور از جون عزیزان حاظر در تاپیک تا دوز ۴رو زد متاسفانه فوت شد اصلا ...

به خدا پسر عموی خودم سالم سالم بود بعد از دوز سوم فوت شدن سکته کردن دکتر گفت از عوارض واکسنه بیچاره دوتا بچه داشت 

عموی مادرمم سکته کردن چند روز بعد از دوز دوم 

دایی دوستم و پسر همسایمون همگی بعد از دو یا سه دز واکسن سکته کردند جوون جوون 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

به خدا اینا قاتلن حالا هرچند بیان بگن شما متوهم و ضدعلم هستید ولی ما عوارض رو به عینه دیدیم

بخدا من طرفدار واکسن بودم میبینی که چهارمی هم زدم حتی فامیلامون تو اروپا و امریکا میگفتن اینجا جوو ...

علم اصلا به واکسن اعتماد نکرد مجوز جهانی نداره میدونستی پس کجاش علمیه

پدرم سالها پاش درد داشت و همینطور ظاهر پاشون  معمولی نبود...هر بار میگفت این یادگار جبهه س...و من خواهربرادرام میگفتیم خب برو مثل همه بگو جانبازم بگو مشکل دارم..حتی من خودم برای کنکورم بهشون رو زدم که یه کارت چیزی بده بمن که شامل مزایای خانواده جانباز و ایثارگر و از اینجور چیزا بشم و وارد دانشگاه بشم ....ولی هر بار این جوابشون بود اونم قاطع و صریح من برای این رفتم جبهه که ناموس زیر دست اون ملعونا نیفته اگر اون عراقی ها خاک ما رو میگرفتن حتی به نوزاد تو گهواره هم رحم نکردن ....من برای پول و مزایا و رتبه و اینا جبهه نرفتم و نون زحمت خودمو میخورم ...شکر خدا منم وارد دانشگاه شدم شکر خدا نون حلال زحمت پدرم همه ی برادارم وضعشون توپه ..‌شکر خدا هیچ وقت هدف والای پدرم از جبهه رفتن  بخاطر امیال دنیایی ما زیر سوال نرفت بهت افتخار میکنم پدرم عزیرتر ازجانم تو واسه آب و خاک و ناموست جنگیدی...‌درضمن بگم ما کوردیم یادگرفتیم نه حقی رو پایمال کنیم و نه حقمونو کسی بخوره دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره مطمئن باش حقمونو میگیریم ...‌۱۵فوریه روز نحس و سیاه برای کوردهاس..خدایا خودت ظالم رو کن فیکون کن .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه دوز زدم. 

تابستون پارسال هنوز واکسن نوبت ما نشده بود . کرونا گرفتم خیلی اذیت شدم. 

ولی امسال تابستون کرونا گرفتم  خیلی خفیف. سریع تموم شد. 

پس واکسن بزنیم خوبه.  کرونا بگیریم خفیف خفیفه. 

بیشتر از دوز دوم نزدم/:

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

دختر عموی من دز سوم رو زد سکته مغزی کرد 

دکترش گفت بخاطر عوارض واکسن بوده گفت شما 

یازدهمین نفری که بعد دز سوم سکته مغزی کردی 

الان خداروشکر حالش خوبه ولی دیگه دز چهارم رو 

نزد

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
بیدارن ولی حوصله نداریم جواب بدیم...اونی که بخواد میزنه اونی هم که نخواو نمیزنه...من چهارمم میزنم کل ...

دروغ نیست خواهرم. همکار خودم بعد زدن واکسن تمام خونش شروع کرد به عفونت کردن. رفت تو کما و فوت شد. 

خودم یه دوز هم نزدم. 

بیدارن ولی حوصله نداریم جواب بدیم...اونی که بخواد میزنه اونی هم که نخواو نمیزنه...من چهارمم میزنم کل ...

دمت گرم، کله سحر حوصله کل کل نداریم وگرنه واکسن نبود همون چند ماه که بدون ماسک بودن راحت میگشتن هم نبود، الان چون تأثیر واکسن قبلی از بین رفته دوباره کرونا خیز برداشته حالا یه عده نمیزنن بیشتر و بیشتر هم میشه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

درمانگاهی که من دیروز رفتم خیلی بزرگه

دکتر به هممون سرم میداد

تا سرمم تموم بشه تقریبا یک ساعت و نیم اونجا بودم

حدود 50 نفر رو به چشم خودم دیدم اومدن واکسن زده بودن

علایمشون عین من بود

به خدا پسر عموی خودم سالم سالم بود بعد از دوز سوم فوت شدن سکته کردن دکتر گفت از عوارض واکسنه بیچاره ...

خآله منم سکته کرد.ما از علم چیزی نمیدونیم یا اون ....

پدرم سالها پاش درد داشت و همینطور ظاهر پاشون  معمولی نبود...هر بار میگفت این یادگار جبهه س...و من خواهربرادرام میگفتیم خب برو مثل همه بگو جانبازم بگو مشکل دارم..حتی من خودم برای کنکورم بهشون رو زدم که یه کارت چیزی بده بمن که شامل مزایای خانواده جانباز و ایثارگر و از اینجور چیزا بشم و وارد دانشگاه بشم ....ولی هر بار این جوابشون بود اونم قاطع و صریح من برای این رفتم جبهه که ناموس زیر دست اون ملعونا نیفته اگر اون عراقی ها خاک ما رو میگرفتن حتی به نوزاد تو گهواره هم رحم نکردن ....من برای پول و مزایا و رتبه و اینا جبهه نرفتم و نون زحمت خودمو میخورم ...شکر خدا منم وارد دانشگاه شدم شکر خدا نون حلال زحمت پدرم همه ی برادارم وضعشون توپه ..‌شکر خدا هیچ وقت هدف والای پدرم از جبهه رفتن  بخاطر امیال دنیایی ما زیر سوال نرفت بهت افتخار میکنم پدرم عزیرتر ازجانم تو واسه آب و خاک و ناموست جنگیدی...‌درضمن بگم ما کوردیم یادگرفتیم نه حقی رو پایمال کنیم و نه حقمونو کسی بخوره دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره مطمئن باش حقمونو میگیریم ...‌۱۵فوریه روز نحس و سیاه برای کوردهاس..خدایا خودت ظالم رو کن فیکون کن .... 
برا خودش میگه،فامیلای ما تو اروپا کوچیک و بزرگشون زدن

نه اتفاقا ماهم زیاد فامیل داریم تو اروپا و آمریکا ،خودشون زدن اما میگن جوانهاشون نمیزنند خصوصا تو آلمان،جوانهای آلمانی نه ایرانی‌های مقیم آلمان

درمانگاهی که من دیروز رفتم خیلی بزرگه دکتر به هممون سرم میداد تا سرمم تموم بشه تقریبا یک ساعت و نی ...

خواهر من اصلا واکسن نزدن خانوادگی ، همین علائم رو دارن چند روزه!!!!

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه بنده خدام پدر منو مسخره میکرد که تا کی میخوای واکسن بزنی؟ اینا آبه

الان ۵ ماهه رحمت خدا رفته بخاطر این که کرونا شدیدی گرفت

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤