2777
2789
عنوان

توروخدا دوز چهارم واکسن رو نزنین!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 84 پست
واکسن زدن از کرونا جلوگیری نمیکنه. ولی باعث میشه کرونای ضعیف بگیریم و اذیت نشیم.  دو تا بچه ها ...

دقیقا یادشون رفته همسایه پایینی ما کلا کرونا رو شوخی میدونست و ماسک نمی‌زد ،تا اینکه مادرش  رو از دست داد ،الان دیگه همشون مثل اسب ماسک میزنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه  میدونستی تو بیمارستان چه آمپولایی میزدن به مریض های کرونایی؟؟ رمیدسیور و فاویپرایور& ...

اینام ۲۰ میلیون دادن یه امپول گرفتن براش، خوبم شد بهتر شد ولی بعد چند روز فوت شد، اسم امپول و حقیقتا نمیدونم چیه و تاثیرش چی بود ولی حرف من اینه که دوستانی که میگن چند نفر مردن و بخاطر عوارض واکسن بوده من میگم این بنده خدا که اصلا به واکسن اعتقادی نداشت

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اینام ۲۰ میلیون دادن یه امپول گرفتن براش، خوبم شد بهتر شد ولی بعد چند روز فوت شد، اسم امپول و حقیقتا ...

اره میدونم چی میگید عزیزم 

ولی بالاخره باید چندصدنفر رو با آمپول بکشن که بقیه مردم بترسن یا نه ؟؟؟

کرونا همش فریب و نمایشه چی شد اون اول مردم یهو میافتادن زمین وسط خیابون میمردن یادته ؟؟

کرونا همون سرماخوردگی 

مارو با ترس و آب الوده و رمیدسیور و ... کشتن .

هدف اصلی فروش واکسن هاشون بود . حالا عزیزان مارو با واکسن ازمون میگیرن 

پدربزرگ همسرم بیماری زمینه ای داشتن بردنش دکتر گفتن واکسن بزنیم یا نه گفتن حتماا افرادیکه بیماری زمینه ای دارن در اولویت تزریق هستند به خدا ده روز بعد از دوز ۱ فوت شدن ...

به نظرت دکتر چی گفت؟؟؟ 

گفت از واکسن نیس گفتیم تا قبلش مشکل حادی نداشتن 

گفت پس احتمالا بیماری زمینه ای داشتن 

اگه علم اینه به والله من ضدعلمم 

اگر اون دنیایی باشه باید جواب پس بدن ما عزیز از دست دادیم 

ان شاءالله شما اینطور نباشید همیشه سلامت باشید

شوهر منم کهیر میزنه 🤦‍♀️😣

من فقط با قرص آنتی هیستامین خوب میشم 

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤