2777
2789

سر یه قضیه خیلی خیلی بد که تو تاپیکای قبلیم گفتم شوهرم بامادرش دعوا کردمادرشم یه آدم دو رو دروغگو هست همه حاهم بدگویی عروساشون می‌کنه  ولی من اصلا به روش نیاوردم مادرشوهرم توقع نداشت پسرش طرف منو بگیره یه جور باهاشون سر سنگین بود بعد چند روز دیدیم خبری ازش نیست خواهر شوهرم گفت ۳روزه رفته سفر ..هرچی ب شوهرم گفتم بهش زنگ بزن نزد گفت ازشون خوشم نمیاد ..بعد دو روز پیش از سفر برگشت شوهرمو مجبور کردم بره پیشش و براش میوه ببره ..به دخترم و شوهرم محل نداده ب دخترم گفته برو پیش مادر بزرگ دیگت ..دیگه شوهرمم دیشب براش میوه برد حالا امروز باز دیدیم اثری اش نیست خواهر شوهرم با نامزدش  رفته عروسی اقوام نامزدش یه شهر دیگه  وایشون چند شبه رفته خونه مادر دامادش ..این رفتارش تو اقوام ما خیلییی بده چون اونجا از من بد میگه درصورتی که من پسرشو مجبور کردم باهاش باشه ..الآنم به‌شوهرم میگم برو دنبال مادرت آبرو ریزی بزرگیه ما همسایشیم اون رفته خونه مردم ..شوهرم میگه اگر بمیرم نمیرم ..نه میاد نه میرم ..این کاراش چ منظوری داره خونه پسرش نمیاد خونه مردم میره..منظورشم اینه پسر ندارم عروسم بده امید ندارم اومدم خونه شما!!!!

خدایا شکرت ❤

خیلی حتما از شما رنجیدن 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد مثل منی هرچی بهم بدی میکرد باز خونسرد جوابشو میدادم 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
چه بی کاری عزت نفس نداری مگه محلتون نمیده  توهم محل نده دوباره پیداش میشه  به شوهرتم نگو ...

بزار به بفهمه به تو از گل نازک تر نباید بگه 

تو فامیل هم بگه ابرو دست خداس مادرشوهر تو چیکارس

چقد مثل منی هرچی بهم بدی میکرد باز خونسرد جوابشو میدادم 

من اصلا چیزی هم نگفتم ..قضیه این بود که من کارمندم و مادر شوهرم رفته مغازه میوه فروشی رو قسم داده نزارید پسرم از حقوقش برا خونه مادرش زنش خرید کنه ..درصورتی ک خودم حقوق دارم

خدایا شکرت ❤
من اصلا چیزی هم نگفتم ..قضیه این بود که من کارمندم و مادر شوهرم رفته مغازه میوه فروشی رو قسم داده نز ...

چقد رفتارش بچگونه اس 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
چه بی کاری عزت نفس نداری مگه محلتون نمیده  توهم محل نده دوباره پیداش میشه  به شوهرتم نگو ...

خوب ناراحتم ..من اصلا نیت بدی ندارم دوست ندارم آنقدر خوبی کردم الان مادر شوهر خواهر شوهرم میگه چ عروسی بدی ک مادرشوهرش نرفته خونه اینا

خدایا شکرت ❤

اصلا دیگ بهش اصرار نکن بزار خودش بیاد پیشتون

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

تو چه خوب باشی چه بد بدتو میگه ، پس محلش نده مادرشوهر من هر وقت بهش چسبیدم‌محل نداده هر وقت من حسابش نمیکردم بیشتر پیداش میشد از پسرش که نمیگذره  تا سال دیگه پیداش میشه کیف کن زندگی بدون مادرشوهر بدمیچسبه