2777
2789
نچسب بهش بابا بیخیال حرف مردم بزار بگن عروسش بده نمیاددیگه مگه بچست شوهرتو بفرستی دنبالش

ببین خدا یمن بالا سرمه ..می‌ره همه جا میگه عروسک پسرمو‌ازم جدا کرده درصورتی ک‌من مجبورش میکنم زنگ بزن میگم پول بریز ولی شوهرم میگه مادرم بده نمیخوام

خدایا شکرت ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب ناراحتم ..من اصلا نیت بدی ندارم دوست ندارم آنقدر خوبی کردم الان مادر شوهر خواهر شوهرم میگه چ عرو ...

بنظرم الان اینقدر زندگیتو شیرین کن من هر وقت با مادرشوهرم قهرم اعصابم آروم تره قرص اعصابم و نمی‌خورم آرایش میکنم لباس خوب میپوشم برای شوهرم ،  بزار شوهرت بفهمه زندگیش قشنگ تره بدون تنش

نه تقصیر مادرشوهرم بوده 

ببخشید میپرسم مادرشوهرتون خودشون خونه دارن؟ حقوقی چیزی میگیرن؟

چون از تعاریفی که کردین مشخصه تنهان و چشمشون به خرجی از طرف بچه هاست

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
ببین خدا یمن بالا سرمه ..می‌ره همه جا میگه عروسک پسرمو‌ازم جدا کرده درصورتی ک‌من مجبورش میکنم زنگ بز ...

مادرشوهر منم همینه منم همه جا مثل خودش میگم شوهرم دلسرد شده ازشون میگه بدن 

ببخشید میپرسم مادرشوهرتون خودشون خونه دارن؟ حقوقی چیزی میگیرن؟ چون از تعاریفی که کردین مشخصه تنهان ...

خونه دارن ..حقوقم یکم دارن‌..پدرشوهزم خداروشکر سالمه و سر کار در شهری دیگه ..ایشون تنها با دخترش زندگی می‌کنه فعلا 

خدایا شکرت ❤
خونه دارن ..حقوقم یکم دارن‌..پدرشوهزم خداروشکر سالمه و سر کار در شهری دیگه ..ایشون تنها با دخترش زند ...

پس خیلی پر توقعن 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
اره مهمه چون بدی نکردم بهش 🥺می‌دونم این رفتارم بده ولی نمی‌دونم چطوری نظر مردم برام مهم نباشه

تو خوبم باشی نمیگه عروسم خوبه یجوری باش که مردم حرفای اونو باور نکنن با همه خوب و مهربون باش اونام بمونن وسط 

تو خوبم باشی نمیگه عروسم خوبه یجوری باش که مردم حرفای اونو باور نکنن با همه خوب و مهربون باش اونام ب ...

من می‌دونم قضیه میوه فروشی رو رفته عوض کرده ب مدلی دیگه برا اونا تعریف کرده منم زبون ندارم برا کسی تعریف کنم

خدایا شکرت ❤