2777
2789
میدونم عزیزم.ما پولدار نیستیم ولی میتونم بخرم ولی اصلاااااااا برام مهم نیس ایفون داشته باشم  من ...

از کمبودشونه وگرنه اونم یه مارکه دیگه الان گوشی سامسونگ هست همون قیمت آیفون! چه ربطی داره ها ته این رفتارا از عقده و ندید بدید بازیه

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍😎✌🏻
از کمبودشونه وگرنه اونم یه مارکه دیگه الان گوشی سامسونگ هست همون قیمت آیفون! چه ربطی داره ها ته این ...

دقیقا.

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا با حرفتون موافق نیستم! دلیل نیست هرکس پولداره بگیم یا شانس داشته بهش رسیده یا دزده! تلاش ...

موافقم.من خیلی هارو دیدم به پشتوانه تلاش کردن پیشرفت داشتن.البته چیزی که من توی زندگیم کاملا احساسش کردم اینه که قلب پاک داشتن و دعای خیر کسایی که به هر نحوی بهشون کمک کنی در پیشرفت ادمها بی تاثیر نیس.جالبه که اکثرا فکر میکنن همه ادمهایی که پیشرفت میکنن یا دزدن یا خرشانس

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
موافقم.من خیلی هارو دیدم به پشتوانه تلاش کردن پیشرفت داشتن.البته چیزی که من توی زندگیم کاملا احساسش ...

دقیقا درسته! هرکس اگه تو استعداد ذاتی خودش برپایه هوش و ایده هاش کسب کار راه اندازی کنه صد در صد موفق میشه من به چشم دیدم و تجربه کردم کار فقط عرق ریختن نیست

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍😎✌🏻
چرا خیاطی یاد نمیگیری میدونی چقددددر درآمد داره ؟ آشپزی و شیرینی یاد بگیر تو خونه انجام بده سفارش ب ...

خیاطی واقعا خوبه من تازه شروع کردم فقط واس خومو دخترم خواستم کمک خرج باشم بخدا ن کلاس رفتم چون با بچه وقت نداشتم از گوگل اموزش دیدم الان کلییییی بدم و درست میکنم

مال و مالداریم دتم و میردم😁😌من لکم از دیار لرستان عزیزم😻از قومی مهربون و ساده  😎😌و ب لک بودنم افتخار میکنم 😍ی مامان کوچولوی شیطونم ک با دخترم باهم اتیش میسوزونیم رو کله شوهر گرام😁حقشه میخواست زن نگیره
خیاطی واقعا خوبه من تازه شروع کردم فقط واس خومو دخترم خواستم کمک خرج باشم بخدا ن کلاس رفتم چون با بچ ...

آره عااالیه 

موفق باشی عزیزم😍😍😍🥰🥰

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
آره عااالیه  موفق باشی عزیزم😍😍😍🥰🥰

فدایت😍

مال و مالداریم دتم و میردم😁😌من لکم از دیار لرستان عزیزم😻از قومی مهربون و ساده  😎😌و ب لک بودنم افتخار میکنم 😍ی مامان کوچولوی شیطونم ک با دخترم باهم اتیش میسوزونیم رو کله شوهر گرام😁حقشه میخواست زن نگیره
من یکی گفت نوار بهداشتی خریدم ۳۰۰ گفتم من میخرم ۱۵ هزار😐تو کجایی ۳۰۰ گفت مارکه والا من ک ندیدم اخه ...

خخخخخ منم بیشتر حرصم رو همین نوار بهداشتی ۳۰۰ تومنی بود

میشه برای شادی روح شوهرم صلوات بفرستی ممنون میشم...مریم ۶۱ تعلیق شدم 
خخخخخ منم بیشتر حرصم رو همین نوار بهداشتی ۳۰۰ تومنی بود

اینا اونجا طلان😂😂😂😂ک ۳۰۰ میدن نوار بزارن روش

خوب بعضيا هرچقدر هم وضعشون خوب نباشه سعي ميكنن بهترينارو بخرن عموم ورشكست شد قبلش ادكلن گرون ميزدن الانم همون گرونارو ميخرن ميزنن گوشياشون از ما بهتره عشق حالشون از ما بيشتر اما ما وضعمون از اونا بهتره ولي دلشو نداريم ٤.٥تومن بديم ادكلن اونا تو لحظه زندگي ميكنن ما فقط ب اينده فكر ميكنيم ربطي ب پولداري نداره بنظرم بعضيا پول ندارن اما وام ميگيرن گوشي ٤٠ميليوني ميخرن بعضيا تو حسابشون ٤٠٠ميليونه گوشيشون ٤ميليونه امضامو بخون

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

خوب بعضيا هرچقدر هم وضعشون خوب نباشه سعي ميكنن بهترينارو بخرن عموم ورشكست شد قبلش ادكلن گرون ميزدن ا ...

نه اخه  وقتی ادم نداشته باشه نمیتونه این خرجارو بکنه ب هیچ وجه... 

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
نه اخه  وقتی ادم نداشته باشه نمیتونه این خرجارو بکنه ب هیچ وجه...

چرا ميشه دختر خواهر شوهرم شوهرش كارگره فقط يه موتوردارن و مستاجرن با ماهي٥ميليون حقوق لباس مارك ميپوشه من خونه دارم دوتا ماشين دارم كتوني ميخرم٣٥٠اون كتوني ميخره ٢ميليون بعضيا هرچي درميارن هرج قرفر ميكنن اين همش خونه مامانشه ناهار شام همه پولاشونو لباس ميخرن فقط

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌