2777
2789
کجاااا بودی عزیزم ؟😘  یه مدت پستات  رو ندیدم

عزیزم زیاد نیستم دیگه مثل سابق

من گاهی میومدم پروفایلت رو میدیدم تو تاپیکا چشمام قلبی میشد😘❤️❤️❤️

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عززیزمم 😘😘 چیکار میکنی ؟ شاغلی؟

قربونت❤️

آره هم کار میکنم گاهی هم زیاد دیگه مجازی نمیام اگه هم بیام خاموشم ولی اینجا رو ترک نمیتونم کنم 😂 میام گهگاهی

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
با ۴ تا شغل به زور ۳۰ تومن دارید ؟ حقوق کارگر کارخونه شده ۱۲ تومن حقوق منشی ساده ی ساده که یه روز در ...

فکر کنم قبل این موضوعات باید از طرف مقابل پرسید کجا زندگی میکنی؟شهر ما درامد یه کارگر ۶ ۷ تومنه 

حقوق بالای ۱۵ تومن لاکچری حساب میشه 

و یه خانم شاغل با درامد ۵ تومن مایه دار حساب میشه 

البته مخارج زندگی هم اینجا کمتر از یه کلانشهره مثلا اجاره ی یه خونه ویلایی تمیز ماهی یک میلیونه 

ولی خب اینجا با درامد ۳۰ تومن میشه یه زندگی متوسط رو به بالا داشت

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
چرا ميشه دختر خواهر شوهرم شوهرش كارگره فقط يه موتوردارن و مستاجرن با ماهي٥ميليون حقوق لباس مارك ميپو ...

اولویت زندگی ادما با هم فرق داره واقعا یکی هست کل درامدش تبدیل به غذای خوب میشه ،یکی غذاش متوسطه بیشتر خرج لباس میکنه ،یکی پس انداز میکنه ک بجای یه خونه دو تا خونه داشته باشه 

خوب بعضيا هرچقدر هم وضعشون خوب نباشه سعي ميكنن بهترينارو بخرن عموم ورشكست شد قبلش ادكلن گرون ميزدن ا ...

افرین واقعا همینه دیدگاه ادما به زندگی فرق میکنه 

یه همسایه داریم دخترش خیلی ولخرجه هر ماه لباس خوب خورد و خوراک عالی ولی خونه نداره بعد مامانش میگفت بهش گفتم یکم بفکر اینده ی بچه هات باش گفت مگه ادم‌چقدر زنده اس که بخوام سخت بگیرم به خودم بچه هام بزرگ شدند خودشون تلاش میکنند

خب الان این گوشی که دستتونه مگه کارتون رو راه نمیندازه؟ فقط باید یه چیزی باشه که تو چشم مردم باشه؟ ...

من دوست دارم آیفون داشته باشم به این معنی نیست که گوشیم بده ولی من اینطور آدمی نیستم که بخوام کسی رو به خاطر خواسته ام تحت فشار قرار بدم

معنای۷ سال رو‌کی خوب می‌فهمه؟دانشجو های پزشکی.معنای۴ سال رو کی خوب می‌فهمه؟بچه های کار شناسی.معنای ۲ سال رو کی خوب می‌فهمه؟ سرباز ها.معنای ۱ سال رو کی خوب می‌فهمه؟پشت کنکوری ها.معنای ۹ ماه رو کی خوب می‌فهمه؟بانوان باردار.معنای ۱ ماه رو کی خوب می‌فهمه؟ کسایی که ۳۰ روز ماه مبارک رمضان رو روزه گرفتند.معنای ۱ هفته رو کی خوب می‌فهمه؟ سر دبیرهای مجلات هفتگی.معنای ۱ روز رو کی می‌فهمه؟ کارگران روز مزد.معنای ۱ ساعت رو کی می‌فهمه؟ عاشق منتظر.معنای ۱ دقیقه رو کی خوب می‌فهمه؟اونایی که از پرواز جا موندند.معنای ۱ ثانیه رو کی خوب می‌فهمه؟ اونایی که در تصادف جون سالم به در بردند.معنای ۱ دهم ثانیه رو کی می‌فهمه؟ اونایی ک تو المپیک مقام دوم رو به دست اوردند.فقط خواستم بگم قدرت لحظه لحظه های زندگیتون رو بدونید و ازشون استفاده کنید، خیلی زود تموم میشه.شاید فرصتی که الان داری، لحظاتی دیگه فقط برات رویا باشه. اکانت تعلق به چند کاربره لطفا اشتباه نکنید با تچکر فراوان از شما بزرگواران