2777
2789
عنوان

کاش ما هم خونه داشتیم از خودمون😪

| مشاهده متن کامل بحث + 3860 بازدید | 122 پست
خدا حفظش کنه 

قربونت عزیزم💚💙🧡❤️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون وام مشاغلی هم باشه قبوله شما که میدونی پیشه راهنمایی کنی کدوم سایت برم کجا برم بپرسم شرایطش چ ...

میپرسم برات همینجا میگم یکیش بانک مهر بود که وام گرفت دوستم 

ضامن ۱ میخاست 

یکی دو ماه بود عقد کرده بودیم یه مقدار پول داشتم همسرم هم وام گرفت گذاشتیم روش یه خونه پیش خرید کردیم از همین مسکن مهر تو حاشیه شهر. به شدت بخاطر قسط اون وام بی پولی کشیدیم دو سال تا قشطش تموم بشه. همسرم ۶۰۰ حقوق میگرفت ۴۵۰ می‌دادیم قسط بقیه شم خرج رفت و آمد از شهر خودش به خونه ما میشد. یعنی عملا تو یکسال و نیم که عقد بودیم نه تنها هیچ تفریحی نداشتیم حتی یه دست لباس یا یه جفت جوراب هم نتونست برام بخره‌ . چه حرف ها که نشنیدیم چه خفت ها که نکشیدیم هنوز که هنوزه در مورد اون روزا با همسرم حرف میزنیم بغضمو میگیره. چه آدمایی که منت به سرمون نذاشتن و چه منت هایی که نکشیدیم. چقدر دوستام بهم حرف زدن که خاک بر سرت همه شوهر میکنن پیشرفت میکنن تو رفتی خونه تو حاشیه شهر اونم مسکن مهر خریدی.  ۴ سال بعد از عروسی خونه پدرم زندگی کردیم چون هنوز خونم رو تحویل نداده بودن. دیگه داشتیم ناامید می‌شدیم و تصمیم داشتیم بریم بعد از چهار سال یه جارو اجاره کنیم که سال ۹۷ خونه رو بهمون تحویل دادن.پنج ساله با آرامش دارم زندگی میکنم خداروشکر تو خونه خودم. درسته امکاناتم  کمه درسته راهم از خیلی جاها دوره اما حداقل پول بی زبون رو نمیدم صاحب خونه بخوره کلفت بشه. اون دوستام که مسخره م میکردن هنوز که هنوزه تو تهران هرچی در میارن میدن صاحبخونه اما من روز به روز داره به زندگیم اضافه میشه.

دوست عزیزم میخوام بگم غصه این روزا رو نخور تلاش کن نخوری کن نپوشی  کن شده با وام با هرچی که شد از هرچیزی که شد بگذر پول جور کن شده تو دورترین نقطه شهرت یا زیر پونز نقشه هم شده یه خونه متراژ پایین هم شده بخر به حرف بقیه هم کاری نداشته باش‌. اول زندگی اگر سختی نکشی تو پیری دیگه نمیتونی با آرامش زندگی کنی

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
نمیدونم چطوری فکرم رو درگیرش نکنم و از داشته هام لذت ببرم. 

گل جان به این فکر کن که درصد زیادی از مردم ایران شبیه توان....اگر همه داشتن تو نداشتی دلت می‌گرفت..... خداروشکر کن بخاطر تن سالم خودت و خانوادت....فکر کن خیلیا خونه می‌فروشن خرج عمل میدن....بزودی خونه می‌خری 

داعما یکسان نباید حال دنیا غم مخور

بعدشم ب این فکر کن خیلی آدما هستن حسرت همین زندگی تورو دارن..... مقایسه کردن خودت با دیگران

حسرت خوردن بخاطر چیزایی ک نداری

ب چشم نیومدن چیزایی که داری

اینا همه زندگیتو داغون می‌کنه

مگه آدمیزاد چقدر عمر می‌کنه

زن قبلی ترامپ با اون همه مال و اموال سنی ام نداشت چند روز پیش فوت کرد 

پس چیزی ک مهمه سلامتی خودت و عزیزاته

همیشه صبح ک بیدار میشی با خودت تمرین کن خدارو بخاطر مثلا بیست دلیل شکر کن 

بعد هی با خودت فکر می‌کنی هرچیز خوبی ک خدا بهت داده ک میتونی بخاطرش خدا رو شکر کنی یادت بیاد 

همین باعث میشه انرژی مثبت بگیری

نمیدونم چطوری فکرم رو درگیرش نکنم و از داشته هام لذت ببرم. 

عزیزم چون راهکار خواستی بهت میگم  

یه دفتر بردار هر شب پنج تا چیزی رو بنویس که بخاطرش از خدا متشکری و با خدایا شکرت که... شروع کن. 

بعد میتونی کم کم این آیتم های شکرگزاری رو بیشتر کنی. 

اونوقت میبینی زندگی چقدر کم کم قشنگ میشه چون خیلی چیزها داریم که خدا بهمون داده که آرزوی خیلی هاست. همین که می‌بینیم همین که دستی داریم که باهاش تایپ کنیم و... 

اینکارو بکنی کمکت میکنه 🌿🌸

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
یکی دو ماه بود عقد کرده بودیم یه مقدار پول داشتم همسرم هم وام گرفت گذاشتیم روش یه خونه پیش خرید کردی ...

آفرین دقیقه زنداداش منم فکر شما رو داشت یه خونه تو مسکن مهر خرید بعد از چند وقت یه مغازه هم بغل خونه اش خرید همه مسخره اش می‌کردند که مسکن مهر چیه فلان و اینها  اما گوش نکرد الان دیگه برا خودش شهر کلی امکانات داره همونهایی که مسخره اش می‌کردند الان حتی  نمیتونند اونجا خونه بخرند هنوز مستاجرن ولی زنداداش   من طلا میخره خوب میخوره میگرده پولی هم به صاحب خونه نمیده من همیشه تحسینش میکنم واقعا زن عاقلی.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
ما ۱۳ساله ازدواج کردیم ولی نه خونه ن پس اندازی....تازه روز ب روز مشکلات و گرونی ها بیشتر میشه تو پول ...

وای منم اصلا شانس ندارم 6سال به دلم موند دوسال یع خونه باشیم الانم جوابمون کرده از اونورم شوهرم بیکار شده یعنی به معنی واقعی دربه در شدیم با این اجاره و رهنای سنگین من کارم همش شده گریه😔😔

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر