2777
2789
عنوان

خانومای شاغلی که پولتونو در اختیار همسر میذارین

| مشاهده متن کامل بحث + 18597 بازدید | 463 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یسری حامی شوهر ک شوهراشون فرشته روی زمینن میخورنت وگرنه حرفی ک زدی حقیقت مطلق

اره😂👌 فعلا که یه آقا میخواد حس گناه بده بهمون. ای خدا. خبر نداره یه عمره با امثال خودش سر و کله میزنم و بازی های روانیشونو از حفظم. 

شما دوتا تاپیک در همین مورد رو دنبال کنید متوجه میشید که یه عده ای خانما وقتی دوستشون تو‌ جیب خودشون ...

اتفاقا موضوع خوبیه. به نظرتون یه خانوم چرا باید وقتی دستش توی جیب خودش رفت و مستقل شد، شوهرشو یهو ترک کنه بره؟ فکر میکنی بخاطر پوله؟ نه. اون خانوم از قبل کلی مشکلات داشته با شوهرش، شوهرش اونقدر آدم بی احساس، بی احترام، شاید خیانتکار ووو بوده که خانوم حالش کنار این آقا خوب نبوده و منتظر فرصت بوده تا دستش بره توی جیب خودش تا بذاره بره. اون خانوم بخاطر پول نرفته، از پول استفاده کرده که از دست این آقا فرار کنه بره. وگرنه زنی که از طرف شوهرش تامین بشه از هر لحاظ، جنسی احساسی عاطفی و مالی و حمایت، چرا باید وقتی دستش رفت توی جیب خودش، این آقا رو ترک کنه؟ 

خب ترک کرده چون این آقا توی این چندسال زندگی مشترک، به جز سرویس مالی، هیچ چیز دیگه ای به خانومش نداده. از جمله رابطه جنسی، محبت، احترام ووو

همه چیزه زندگی که فقط پول نیست. 

من میگم بازم مقصر زنه، از روز اول تلاش کرده خودش شرایط رو تغییر بده و سختی بکشه درنتیجه مرد دیگه دلی ...

حرفات کلا ضد و نقیض زیاد داره. اولش که میای مقابله میکنی باهامون میگی زن باید کار کنه. و اگه کار نکنه، عقده ای هست و فلان. هزارتا انگ بهمون میزنی. 

الان میای میگی زن نباید کار کنه که شوهرش تنبل نشه و فلان. 

میتونم بپرسم خودت چندسالته؟ مدرکت چیه؟ شغلت چیه؟ 

اره😂👌 فعلا که یه آقا میخواد حس گناه بده بهمون. ای خدا. خبر نداره یه عمره با امثال خودش سر و کله می ...

می‌دونی چرا واقعیت تاریکشون رو نشون میدید عصبی میشن .مثال دخترایی که برا پسرا خرج میکنن بگی خرج نکن میگن نه مگ میشه طرف همش خرج کنه 

یادمه با شوهرم دوست بودم برام طلا خریده بود .دوستم دو روز از عزت نفس خودش تعریف کرده و گفت این قصدش اینه ازت سواستفاده کنه ولی آخرش اومد خواستگاری 

البته درسته خیلی اخلاقای بد داره ولی در مورد خرج کردن و مسئولیت خوبه 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

اصلا صد برابر باشه. هی باید بیاید اینجا تاپیک بزنید پولتون رو ندید به شوهراتون. به خدا شماها اگه از ...

چرا قسم بی خود می خوری. من خودم هدیه ازدواجم ماشین بوده سطح رفاه خانوادمم خیلی بهتر از همسرم بوده. نه من خیلی دخترها هم اینجوریه. مشکل شما پسرا اینه همه چیز رو بدون زحمت و مجانی می خواید. زن گرفتن خرج داره. نداری مجردی زندگی کن

نه خداییش اینحوری نیست به خودم افتخار میکنه بعد این همه سال زندگی و بالا و پایین شدن ها و چالش ها می ...

میدونی چیه؟ مردها جلوی روی همسرشون عاشق ترین و بچه ترین و مهربون ترین و قدرشناس ترین و گوگولی مگولی ترین آدمن. ولی کافیه حرفهاشو توی جمع های مردونه بشنوی. اونوقت متوجه میشی که روی واقعیش چقدر خشک و منطقیه و چقدر حسابگره. انشاالله که همسر تو اینجوری نیست فکرتو درگیرش نکن. ولی واقعا واقعا اکثر مردهای ایرانی حسابگر و منطقی به این قضیه نگاه میکنن. 

چرا قسم بی خود می خوری. من خودم هدیه ازدواجم ماشین بوده سطح رفاه خانوادمم خیلی بهتر از همسرم بوده. ن ...

اره عزیزم دقیقا. اینا فکرمیکنن دخترا خونه پدرشون هیچی نداشتن بخورن و از سر نداری ازدواج کردن😂بخدا تصورش هم خنده داره. 

اتفاقا دخترایی که باباشون پولداره، بیشتر جذب آدمای فقیر میشن و برعکس دخترای فقیر بیشتر جذب پسرای پولدار میشن 😂 نمیدونم چرا اینجوریه. 

عروس و داماد یه خانواده پولدار رو ببینی هردو از خانواده های فقیر هستن. اکثرا اینجورن.