2777
2789

ما یه مهد اول رفتیم که تمام معیار های من و داشت ولی خیلی بدقلقی کرد و جذب نشد اصلا و با مشورت تراپیستش و رضایت خودش مهدش و عوض کردیم رفتیم یه جا دیگه اینجام من اولش صادقانه سوال پرسیدم ایا شما روند خاصی برای وقت هایی که بچه ها کار بدی میکنن دارین یا نه مثلا نمیدونم صندلی تنبیه یا جدا کردن بچه از بقیه و اینا و گفتن نه همچین روش هایی منسوخ شده و ما به هیچ وجه انجام نمیدیم خب منم خیالم راحت شد با روش تربیتی خودم پیش میره شرایط اینم بگم هزینه زیادی بابت شهریه مهد دارم پرداخت میکنم 

دیروز دخترم از مهد که اومد گرفته بود شدیدا و خیلیم چیزی نمیگفت امروزم صبح قشقرق به پا کرد که نمیرم و اینا دیگه منم تحت فشار نذاشتمش گفتم مجبورت نمیکنم ولی بیا صحبت کنیم با هم دیگه از زیر زبونش کشیدم مربیشون بهش گفته اگه میوه نخوری نمیتونی با بچه ها بیای بیرون از کلاس برا بازی گروهی و دختر منم نخورده و ایشونم بچه سه ساله رو توی کلاس تنها گذاشته و بچه های دیگه رفتن بازی کردن ،خیلییییی عصبانیم چون من مطمئنم که توی پروسه جذب تاکید کردم که روش های تنبیهی انجام نمیدم مخصوصا غذا خوردن یا کلا خوردن چیزی رو شرطی نمیکنم و با غذا شبیه باج رفتار نمیکنم 

زنگ زدم صحبت کردم با مربیشون مطمئن بشم تخیلات بچه نبوده و ایشون تایید کرده میگه فک نمیکردم انقدر روش تاثیر بذاره 🫠🫠 

الان واقعا نمیدونم با یه مربی غیر حرفه ای بی سواد باید چه کنم ، عوض کردن مهدش احتمالا خیلی ایده بدیه چون دوست پیدا کرده و اینکه ما سال دیگه اصلا اینجا نیستیم و باید یه بار دیگه مهدش عوض شه ولی اینجا موندنشم باعث میشه فکرم همیشه درگیر باشه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مهد نمیخوای عوض کنی پس قراره فکرت همیشه درگیر بمونه

ببین نمیگم نمیخوام عوض کنم ها میگم به نظرتون عوض کنم بهتره یا با مهد صحبت کنم یه بار دیگه اصلا گیجم واقعا 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

با احترام . خیلی داری بیش از حد بچه رو به دور از چالش و سختی و تندی و ناملایمات بزرگ میکنی ‌ . بچه خودته یقینا  اختیارشو داری ولی از روی دلسوزی برات نوشتم . این بچه دو روز دیگه میخواد بره مدرسه . یه عمر قراره توی جامعه زندگی کنه و برخوردای گوناگون ببینه . تا کی میخوای توی این ویترین نگهش داری ؟ اون وقت مثل یه چینی نازک با کوچکترین نا ملایمتی ترک بر میداره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من نمیدونم ولی اگه جات بودم کلا نمیبردمش مهد بچه سه ساله باید بازی کنه نه که بره کلاس

ترجیح میدم با هم سناش تعامل داشته باشه واقعا خودشم تا قبل این اتفاق خیلی اجتماعی تر شده بود و دائم راجب دو تا از دوستاش حرف میزد و خوشحال تر از قبل به نظر میرسید حقیقتا 

با احترام . خیلی داری بیش از حد بچه رو به دور از چالش و سختی و تندی و ناملایمات بزرگ میکنی ‌ . بچه خ ...

من دارم به خاطر بچه مهاجرت میکنم که توی محیط اموزشی حرفه ای تر و جامعه سالم تری بتونه رشد کنه برای همین خیلی ناراحت شدم از اینکه طبق گفته های خودشون عمل نکردن 

عوض کردن مهد زیادم بد نیست، من پسرم رو باشگاه میبردم انجا رو کنسل کردم بردم مهد، اصلا تو روحیه اش ف ...

دوست صمیمی نداشت تو باشگاه ؟ دخترم دوتا دوست پیدا کرده که دائم راجبشون حرف میزنه تو خونه و میترسم جدا شدن از اونا براش چالش باشه 

نه عوض نکن بچه یه جاهایی چالش داشته باشه براش بد نیست 

این نظر منه 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

چرا خیلی باهم صمیمی بودن

چقدر خوب که راحت کنار اومده 

مهد اولش و که خودش دوست نداشت این مهدم باهاش حرف بزنم ببینم در مقابل عوض شدن مهد واکنشش چیه 

من دارم به خاطر بچه مهاجرت میکنم که توی محیط اموزشی حرفه ای تر و جامعه سالم تری بتونه رشد کنه برای ه ...

موفق باشی ‌. ولی فکر نمیکنم در این مورد اینجا و خارج فرقی داشته باشه . جامعه همه جا خوب و بد داره . بچه رو باید مقاوم بار اورد که با مشکلاتش بجنگه و چالش ها رو حل کنه . نه که ما والدین مدام سعی کنیم فضای زندگیش کوچکترین عیب و ایرادی نداشته باشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه عوض نکن بچه یه جاهایی چالش داشته باشه براش بد نیست این نظر منه

من موافقم چالش و ناکامی مناسب سنش نیازه 

ولی مثلا اینکه غذا خوردن و شرطی میکنه مربیشون خودش بچه رو بدغذا میکنه اونم سر همچین شرطی که بچه باهاش احساس جدا افتادگی میکنه تو این سن و سال