ما یه مهد اول رفتیم که تمام معیار های من و داشت ولی خیلی بدقلقی کرد و جذب نشد اصلا و با مشورت تراپیستش و رضایت خودش مهدش و عوض کردیم رفتیم یه جا دیگه اینجام من اولش صادقانه سوال پرسیدم ایا شما روند خاصی برای وقت هایی که بچه ها کار بدی میکنن دارین یا نه مثلا نمیدونم صندلی تنبیه یا جدا کردن بچه از بقیه و اینا و گفتن نه همچین روش هایی منسوخ شده و ما به هیچ وجه انجام نمیدیم خب منم خیالم راحت شد با روش تربیتی خودم پیش میره شرایط اینم بگم هزینه زیادی بابت شهریه مهد دارم پرداخت میکنم
دیروز دخترم از مهد که اومد گرفته بود شدیدا و خیلیم چیزی نمیگفت امروزم صبح قشقرق به پا کرد که نمیرم و اینا دیگه منم تحت فشار نذاشتمش گفتم مجبورت نمیکنم ولی بیا صحبت کنیم با هم دیگه از زیر زبونش کشیدم مربیشون بهش گفته اگه میوه نخوری نمیتونی با بچه ها بیای بیرون از کلاس برا بازی گروهی و دختر منم نخورده و ایشونم بچه سه ساله رو توی کلاس تنها گذاشته و بچه های دیگه رفتن بازی کردن ،خیلییییی عصبانیم چون من مطمئنم که توی پروسه جذب تاکید کردم که روش های تنبیهی انجام نمیدم مخصوصا غذا خوردن یا کلا خوردن چیزی رو شرطی نمیکنم و با غذا شبیه باج رفتار نمیکنم
زنگ زدم صحبت کردم با مربیشون مطمئن بشم تخیلات بچه نبوده و ایشون تایید کرده میگه فک نمیکردم انقدر روش تاثیر بذاره 🫠🫠
الان واقعا نمیدونم با یه مربی غیر حرفه ای بی سواد باید چه کنم ، عوض کردن مهدش احتمالا خیلی ایده بدیه چون دوست پیدا کرده و اینکه ما سال دیگه اصلا اینجا نیستیم و باید یه بار دیگه مهدش عوض شه ولی اینجا موندنشم باعث میشه فکرم همیشه درگیر باشه