2777
2789
عنوان

کاش ما هم خونه داشتیم از خودمون😪

| مشاهده متن کامل بحث + 3860 بازدید | 122 پست
کدوم شهر زندگی میکنی ؟چند تا بچه داری ؟

تهرانم و یه پسر دارم که سربازه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مستاجریم اجارمون دوبرابر شده یکی دوماهه.

ببین من ۱۱ ساله مستاجر بودم ۷ تا خونه عوض کردم با دوتا بچه کوچیک آواره این خونه واون خونه شدم واقعا 

کرایه امسالمون هم ۳ برابر کرد 

ماهم نشستیم از سر ناچاری 

یهو یه پیش فروش آپارتمان به پستمون خورد یکم پس انداز و طلا داشتیم کلی هم وام گرفتیم با کلی بدهی 

بلاخره یک ماهه خونه دار شدم 

خدا بخواد تمومه یکم مثبت فک کن

صبر کن تو خونه دارا میشی 

.

فقط یکم طول میکشه.

خونه هم عین بچه آدم هی منتظرشه هی ذوقشا میکنه.

هی تو ذوقت میخوره اما 

یه روز تونم خونه دار میشی .

به جای پول جمع کردن فقط طلا بخر.

تا شده ی قفل و تا چند سال هی جمع کنید تا بشه ی خونه  تا آنوقتم فرجی حاصل میشه خودت کار نمیری

ستاره ای در شبهای تار...کاربری اشانان سابق.
خوب از یه جایی که داشتید رسیده خونه خریدید کسی که نداره نداره از کجا میخاد یه میلیاردونیم بهش برسه

عزیز دلم اینجا جاش نیس بگم چون تاپیک شخص دیگس اما واقعا برای من معجزه شد و از جایی برای من رسید ک تو خوابم نمیدیم بتونم ! اعتقاد و باور داشته باشید راه براتون خیلی خوب باز میشه عزیزم

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

اکثرا یا یه ارث پدری بهشون رسیده یا پدرشون حمایت کرده خونه دار شدن . خلاصه که خونه خریدن نیاز به حمایت داره 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
الان خونه کمِ کمش ۱و نیم ، دو میلیاره. وام نهاااایت خیلی بدن ۴۰۰ تومن. بقیشو چیکار کنیم؟ تازه همین ...

عزیزم شما میتونی با ۹۰۰تا ۱ میلیاردم یه خونه کوچیک تهیه کنی 

من خودم ۸ ماه پیش واحد ۶۸ متری ۸۵۰ فروختم هنوزم قیمت تو منطقه همونقدره 

هم ترو تمیز بود هم داخل شهر بود 

قرار نیست حتما خونه ۲ میلیاردی با وام بخریم! اون ۴۰۰ت رو نصفش رو بندازین تو کار انلاین شاپ هم پول قسطت در میاد هم با درامدش میتونی خونه چند میلیاردی بخری 

یکم سختی و تلاش داره اما میشه!! نا امید نباشین! 

خداروشکر ایشالا ب شادی بشینی توش برای منم خیلی دعا کن

انشالله تاپیک بزنی بگی خریدی منم ذوق کنم😍

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
خداروشکر ایشالا ب شادی بشینی توش اره ولی باید پول هم دستمون بیاد، اینم مسئله ایه🙂

ممنون گل

خب باید کم کم پول جمع کنی، من کم کم طلا خریدم تو این سال ها، ماشین هم بود اینا رو فروختیم، وام هم گرفتیم و تونستیم خونه بخریم

باور کن بشینی یه گوشه و بگی وای تورم فلانه و بیساره هیچ فایده نداره، باید پیش بری