2777
2789
عنوان

کاش ما هم خونه داشتیم از خودمون😪

| مشاهده متن کامل بحث + 3860 بازدید | 122 پست
آفرین دقیقه زنداداش منم فکر شما رو داشت یه خونه تو مسکن مهر خرید بعد از چند وقت یه مغازه هم بغل خونه ...

دقیقا همینه. به غیر از اینکه تو زندگیش  آسایش داره پیشرفت هم میکنه. ما اون موقع خونه رو سی میلیون خریدیم فروردین سال ۹۷. الان شده هشتصد میلیون. هیچوقت آدم با زمین و خونه خریدن ضرر نمیکنه.

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
یکی دو ماه بود عقد کرده بودیم یه مقدار پول داشتم همسرم هم وام گرفت گذاشتیم روش یه خونه پیش خرید کردی ...

عزیزم اون صاحب خونه ای که میگی پول نمیدم بخوره کلفت بشه هم برای پول خونه ای که در اختیار بقیه گذاشته زحمت کشیده

همین چیزایی که شما کشیدی ممکنه اون صاحب خونه هم کشیده باشه

درست نیست این مدل حرف زدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون صاحب خونه ای که میگی پول نمیدم بخوره کلفت بشه هم برای پول خونه ای که در اختیار بقیه گذاشته ...

نظر شخصی من همون بود که گفتم

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله

پس من چی بگم 🥲 بعد از ۲۴سال زندگی پدرم نتونسته یه خونه بخره تو خونه پدربزرگم نشستیم 

برامون دعا کنید خانه دار شیم بعد از این همه سال 

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

پنجم

ماشاءالله خداحفظشون کنه😍

گفتم چون به فرزند ۵صدتومن میدن 

الان برای ماکه بچه دومه ۴۰تومن میدن که بیشترش هزینه همون بیمارستان میشه☹️

ببخشید یه سوال دیگه دارم بعد یه دنیا اومدن میدن چه بانکی وچه شرایط سختی داشته که نتونستین بگیرین