2777
2789
واکسنو اگه نزنی خطر مرگ داره اما گوشواره اگه نندازی خطر مرگ داره؟

عزیزم من منظورم تاثیر منفی روانی بود

اگر تاثیر داره که واکسنا هم دارن و اینم روی همون پنج شش تا واکسن

وقتی همچین ادعایی میشه باید تحقیق و مقاله ثابت شده ای پشتش باشه یا نه؟ 

خب منم میتونم ادعا کنم سوراخ نکردن گوش بچه تو کودکی باعث افسردگیش تو بزرگسالی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم هفت سالگی گوشم رو سوراخ کردن استرسی که کشیده ام‌رو هیچ وقت فراموش نمیکنم  به انتخاب خودم ...

منم شش سالگی و به انتخاب خودم گوشمو سوراخ کردم الان خیلی علاقه دارم دو سه تا سوراخ دیگه روی گوشم باشه ولی ابداااا جرات ندارم میگم کاش همون بچگی سوراخش کرده بودن 

عههه اره   گوش من رو خالم سوراخ کرده  فکر میکردم تقصیر اونه کج شده  البته من گوشم ...

من والا هر کاری کردم کپ نشد که نشد یعنی 4 یا 5 سال گوشواره ننداختم ولی کپ نمیشه 

کاربر قدیمی هستم از سال 98 اینم کاربری سومم هست . اگه دلت گرفته اگه که ناامیدی بخند اره بخند                                                                        نایاگاراپوپو اینو هر کسی نمیفهمه فقط خودمون میفهمیم ^-^

هرچه زودتر  دردش کمتره اونایی ک میگن شاید دوست نداشت اشتباهه چون اولا اکثرا دوست دارن دوما بعدا بزرگترن استرس بیشتری داره و سوما اگ دوست نداشته باشه و ی مدت گوشواره نندازه سوراخش پر میشه به همین راحتی، پس بهتره تو سن کم سوراخ کنین 

این نیز بگذرد.‌‌..
منم شش سالگی و به انتخاب خودم گوشمو سوراخ کردم الان خیلی علاقه دارم دو سه تا سوراخ دیگه روی گوشم باش ...

دقیقا یه مدت وقتی میدیدم بقیه گوشواره ی بخیه ای استفاده میکنم از یه طرف خیلی دوست داشتم اما حقیقتا هیچ وقت جراتش رو پیدا نکردم 

۴۰ هزار تومن بود نه پانچ بود فکر کنم دستگاه مخصوص داره  تا چند روز گلگوش بود  بعدش طلا ...

ممنون عزیزم

❤درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤
۴۰ هزار تومن بود نه پانچ بود فکر کنم دستگاه مخصوص داره  تا چند روز گلگوش بود  بعدش طلا ...

کجا هستی که اینقد هزینش مناسب شده؟ من گوش دخترمو بیمارستان با نخ سوراخ کرد حدود ۲۰۰ شد

یه سوراخ گوشو نمیدونم چرا اینقد فلسفیش میکنن شاید دلش نخواد شاید بخواد 😕😕 این در حالیه که دخترای ن ...

آره بخدا  حالا دیگه دماغم سوراخ میکنن و هرجا بتونن دیگه بچه 1400 دلش نخاد گوششو سوراخ کنه

با نخ؟ هنوز هم این روش وجود داره؟ ادیت نشد؟

اره نخ هم گفت از داروخونه بیمارستان بخریم به گفته خودش با نخ عفونت نمیکنه ولی به نظر من ربطی نداره

واسه دختر منو پایین بالا زده بود منم اون گوشش که سوراخش پایین بود نخشو درآوردم که بسته بشه دوباره سوراخش کنم احتمال زیاد اینبار با دستگاه سوراخ میکنم