2777
2789
من به غرب و شرق کاری ندارم نظر بچم برام مهمهخودمم هفت سالم بود با اجازه خودم گوشمو سوراخ کردن

معمولا به خاطر دردش، تو نوزادی سوراخ میکنن بعضی ها حتی تو بزرگسالی به خاطر ترسش نمیتونن سوراخ کنن وهمیشه پدر ومادرشون رو سرزنش میکنن که چرا زودتر  گوشم رو سوراخ نکردید 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
معمولا به خاطر دردش، تو نوزادی سوراخ میکنن بعضی ها حتی تو بزرگسالی به خاطر ترسش نمیتونن سوراخ کنن وه ...

برای من که بچه بودم دردی نداشت بعدم میتونه بزرگ شد اینکارو کنخ هیچ اجباری نیست بنظر من این احترام گذاشتن به بدن بچته و خق انتخاب دادن خلاصه من باشم اینکارو نمیکنم

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم پنج ماهگی اینا انجام دادم 

ولی قبل چله بهتره چون من دخترم بیشتر توقع شد ک مامان تو چرا اینکار کردی 

اینکه میگن شاید دلش نخواد گوشش سوراخ بشه من دخترم بخواد ادا اصول های بیخود دراره و ترن*س بازی دراره میکشمش نمیزارم پس ازالان یادش میدم باید دختر باشه و دخترونه و عروسکی پرنسسی