نمیدونم ولی روزی که گوشواره دکتر که خودش انداخته بود در آوردیم خودم بودم که چقدر چرک و خون از گوش طفلک بپه اومد فقط جیغ میزد ۵ ماهه بود ، گوشواره طلا رو هم انداختیم همش گریه میکرد ،،، نکنید تو رو خدا با بچه های کوچیک گناه دارن بخدا ،، یادممیافته گوشت تنم میریزه
و یچیز دیگه بشخصه من کلا بچه بنظرم طلا بندازه تواین دوره امننیتش ب خطر میوفته
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه بزرگ بشه میترسه و بدتر درد رو حس میکنه اگه تاثیر منفی روی روان داشته باشه توی نوزادی کمتره که!&n ...
واکسنو اگه نزنی خطر مرگ داره
اما گوشواره اگه نندازی خطر مرگ داره؟
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
منم خوشم نمیاد تو سن پایین گوشوار رو النگو خیلی دوست دارم بندازه
اره راحتم درمیاد نخوای
من خیلی زود گوشای دخترم و سوراخ کردم کلاس اول بود یه دونهگوشوارش گم شد چند وقتی گوشش نبود بسته شد سوراخ گوشش.دیگه سوراخ نکردم گفتم هرموقع خودش دلش خواست