2777
2789
خب وای لابد حساسیت داشته  وگرنه اصلا درد نداره

نمیدونم ولی روزی که گوشواره دکتر که خودش انداخته بود در آوردیم خودم بودم که چقدر چرک و خون از گوش طفلک بپه اومد فقط جیغ میزد ۵ ماهه بود ،  گوشواره طلا رو هم انداختیم همش گریه میکرد ،،، نکنید تو رو خدا با بچه های کوچیک گناه دارن بخدا ،، یادم‌میافته گوشت تنم میریزه 

و یچیز دیگه بشخصه من کلا بچه بنظرم طلا بندازه تواین دوره امننیتش ب خطر میوفته

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه بزرگ بشه میترسه و بدتر درد رو حس میکنه اگه تاثیر منفی روی روان داشته باشه توی نوزادی کمتره که!&n ...

واکسنو اگه نزنی خطر مرگ داره

اما گوشواره اگه نندازی خطر مرگ داره؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
منم خوشم نمیاد تو سن پایین گوشوار رو   النگو خیلی دوست دارم بندازه

اره راحتم درمیاد نخوای

قدیمه قدیمم که نیست بعدم مامان بابام فرهنگین. حتی مامان بزرگ و بابابزرگم گوشهای خاله هام و مامانم ر ...

هیچ ربطی به فرهنگی بودن نداره از نطر من

سوارخ گوش بچه ربطی به بزرگسالی و کودکی نداره 

بچه اگر نخواد گوشواره نمیندازه که از نطر من خیلی کم پیش میاد چون یه نوع زیبایی هست 

سوراخ اتمی که نیست که نخواد باز باشه 

والا من سوراخ گوشم‌رو نمیبینم 

بقیه رو نمیدونم 

قدیمه قدیمم که نیست بعدم مامان بابام فرهنگین. حتی مامان بزرگ و بابابزرگم گوشهای خاله هام و مامانم ر ...

خب چه ربطیییی به فرهنگی بودن داره 

ما هم فرهنگی هستیم 

تا هفته اینده میرم گوشوار میخرم برای سوراخ دوم ...

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

یه سنی ببر که هی کله اش رو تکون نده من رو خیلی بچه بودم در حد نوزاد بردن منم هی سرم رو تکون دادم الان یکی از سوراخ هاش بالاتره ... 

کاربر قدیمی هستم از سال 98 اینم کاربری سومم هست . اگه دلت گرفته اگه که ناامیدی بخند اره بخند                                                                        نایاگاراپوپو اینو هر کسی نمیفهمه فقط خودمون میفهمیم ^-^
فکر کنم چون از زیر موهاش سوراغ گوشش معلوم میشه و دوست نداره گوشواره بندازه یکی از دلایلش😂 خوب بابا ...

والا بخدا من دو هفته گوشوار نزاشتم سوراخه داشت پر میشد گوشواره بزور رفت داخل '-'

اره ارههه موافقم

قدیم؟ این افکار رو داشتن؟ طرف به قول خودش به روزه  ده تا سوراخ گوش داره  پرسینگ بینی و ...

عزیزم سخت نبود؟من دخترم ۵ماهشه هنوز نبردم..هزینش چقدر شد؟؟

❤درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤
یه سنی ببر که هی کله اش رو تکون نده من رو خیلی بچه بودم در حد نوزاد بردن منم هی سرم رو تکون دادم الا ...

عههه اره   گوش من رو خالم سوراخ کرده 

فکر میکردم تقصیر اونه کج شده 

البته من گوشم پر شد دوباره صاف سوراخ کردم