2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خنده و شادی مهمونا نوشتن

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
نکته همینه 😄

یکیو میشناسم چند سال پیش که سکه ۲۰ هزارتومن بود برای پسرش تمام سکه اوردن

امسال عروسی بچه همونا دعوت شدن بخاطر گرونی پول نداشتن ۱۲ میلیون بدن تمام بخرن ۲ میلیون پول انداختن بنده خداها

همه فامیل باهاش دعوا کردن

صاحب مجلسم قطع رابطه کرده

میگفت رسم دارن هررررچی ببرن باید عین همونو پس بیارن😐

یکیو میشناسم چند سال پیش که سکه ۲۰ هزارتومن بود برای پسرش تمام سکه اوردن امسال عروسی بچه همونا دعوت ...

همچین ادمهایی بهتره که قطع رابطه کنن

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

اوه خدای من🤣💔

خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز   "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی "   وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆

من باشم نمیرم عروسی همچین بشر گشنه ای 🤌🏻😑

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

واااییی جررر 

از بافتی جماعت بعید نیست این چیزا 

بعدشم اون منظورش چیز دیگه ای بود ببین مثلا من یکیو میشناسم آشناشون اومده بهش یه انگشتر دو گرمی گرفته بنده خدا 

بعد ایشون رفته عروسیش یه انگشتر کوچیک یه گرمی خریده 

خب حق اون ضایع شده 

یا مثلا دوستم از خاله اش یه انگشتر میخواست گفت دو گرمو نیم بوده خریدم 

بعد خاله اش روز عروسیش اومده همینجور رفته پول یه گرم طلا رو تو پاکت کرده و بهش داده 

خب پول یه گرم طلا کجا پول اون انگشتر دوگرمی کجا خب لامصب همون دوگرم و خورده رو قیمت کن پولش بده 

و اینکه اون پایینشم که نوشته شماره کارت و اینا جدیدا شهر ماهم همینجور شده بخاطر کرونا غذا بسته بندی میدن و شماره کارت مینویسن که یه وقت کسی نرسید بیاد یا نشد بریزه به کارتش رسیدش واتساپ بفرسته براش 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

اسی خودت کجایی هستی ؟ اینو از کجا آوردی ؟

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

بافتیه که ادرس بافت داده انتهای جاده ارزوئیه احتمالا سلطانی هست چون اول فامیلشم س هست صد درصد سلطانی نژاد هست 

واااییی جررر  از بافتی جماعت بعید نیست این چیزا  بعدشم اون منظورش چیز دیگه ای بود ببین م ...

خب این خیلی زشته که

رسما معامله است

اسی خودت کجایی هستی ؟ اینو از کجا آوردی ؟

من تهرانی ام و الان ایران نیستم

عروسی منم تو کرونا بود ولی از این حرکات نکردیم

خیلی بد بود این