2777
2789
خب این خیلی زشته که رسما معامله است

عزیزم بحث معامله نیست 

کلا رسمه شهرشون اینجوری 

و بدبختی که هست ما هم که شهر کناریشون هستیم گرفتاریم 

میدونی مثلا همسر من مجردی عروسی هرکی یا جشن تولد هرکی میرفته یه مقدار پولی میداده بعد اونا رسم دارن جلو خود طرف اون مقدارو مینویسن تو یه دفتر مخصوص بهش میگن دفتر بذل 

بعد که مثلا ما عروسی گرفتیم اونا رو دعوت میکنیم اونا میان پول خودمونو میدن یه مقداری هم روش میدن به اسم مثلا بچه شون 

دوباره اونا چندسال دیگه جشن تولد بچه شونو میگیرن مارو دعوت میکنن ماهم مقدارپولی که رو پولمون دادن به اسم بچه شون میدیم به خودشون و دوباره مقداری روش پول میدیم 

نمیدونم متوجه منظورم شدین 

رسمه دیگه برا همه مون همینجوره برا پرداختشون سخته تا چندسال تا قلم های نوشته هات عروسی و جشن بگیرن پولشونو بدی سخته 

ولی موقع جمع کردن خوبه برا جوانی اول زندگی یهو  ۶۰۰ میلیون ۵۰۰میلیون  جمع میکنه میتونه تو شهرمون یه زمین بخره 

یا میتونه به یه کاری بزنه پولشو 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

مثلا سه سال پیش ما عروسی گرفتیم 

آشناهامون قوم و خویش دوستامون اومدن پولمون دادن هر کدوم ۵۰۰ تومن یه میلیون 

همین الان این ماه مثلا خیلیاشون عروسی یا جشن دارن 

همین دیروز اتفاقا مثلا طرف ۵۰۰ به ما سه سال پیش داده ماهم یه تومن  گذاشتیم روش به اسم پسرم نوشتیم دادیم بهشون چندسال دیگه من جشن پسرم رو بگیرم اون بنده خدا میاد ۵۰۰ ما خودمون رو میده یکی دوتومن هم روش میده 

هرچی سال جلو تر بره بیشتر میدیم چون خب دیگه پول بی ارزش میشه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا یه رسمه جا افتاده از قدیم 

موقع گرفتن خوبه مثلا ما ۲۵۰ میلیون موقع عروسیمون جمع کردیم سه سال پیش 

دادیم زمین خریدیم و ماشین 

الان همون زمینی که ما خریدیم شده ۵۰۰ ۶۰۰ میلیون 

ولی خب از یه طرفم مثلا این ماه ده تا عروسی دعوت بودیم هر کدوم ۵۰۰ تومن یه تومن میخان از ما باید رو پولشونم بدیم ولی مقداری که روشون میدیم چندساله دیگه دوباره ما میگیریم 

من تهرانی ام و الان ایران نیستم عروسی منم تو کرونا بود ولی از این حرکات نکردیم خیلی بد بود این

شهر ما و اطرافش  از وقتی کرونا اومده همه همینجور شدن شماره کارت میدن پولشونو واریز کنیم و واتساپ بفرستیم براشون فیش واریزی رو 

عزیزم بحث معامله نیست  کلا رسمه شهرشون اینجوری  و بدبختی که هست ما هم که شهر کناریشون هس ...

خیلی جالبه

من اصلا چنین چیزهایی نشنیده بودم

در هر صورت امیدوارم همه جوونا خوشبخت باشن

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
خب این خیلی زشته که رسما معامله است

من شنیدم توی تالار دستگاه پوز میارن برای مهمونا

نمیدونم مگه مجبورن عروسی بگیرن

هدیه باید بی منت باشه نه اینکه انتظار جبران داشته باشیم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اینجوری 

ازین سما زیاده شهر ما 😁🤣

خیلی جالبه من اصلا چنین چیزهایی نشنیده بودم در هر صورت امیدوارم همه جوونا خوشبخت باشن

بله دیگه 

بخاطر همینه بهتره قضاوت نکنیم 

چون از قدیم این رسم بوده و جا افتاده بینمون 

کجایی هستید

از شهرستانای استان کرمان 

رابر اگه شنیده باشین 

شهر حاج قاسم سلیمانی 

واااییی جررر  از بافتی جماعت بعید نیست این چیزا  بعدشم اون منظورش چیز دیگه ای بود ببین م ...

تفکر شما هم در حد کارت عروسیه ها 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

کامنت های بعدیمم بخونین بد نیست 

من تو واقعیت هستم 

خوشبختانه یا بدبختانه رسم ما اینجوره از قدیم همین بوده خودم این واقعیت هارو  میبینم که گفتم 

من بر اساس واقعیت و رسممون گفتم که باید طبق رسم شهرمون خوده همون طلا با همون گرم رو بدن ولی بعضیا نمیدن کمترشو میدن مثلا زرنگی میکنن زورشون میاد چندسال قبل طلا گرفتن الان باید پرداخت کنن با طلا گرمی خدا تومن 

من میدونم بقیه جاها این رسمو ندارن مثلا خاله خودم غریب عروس شده دور بریا همسرش میومدن تو پاکت پول میزاشتن هرچقدر میتونستن و بعدشم به دوماد میدادن ومیبخشیدن که مثلا بابت خرج عروسیش کنه 

یا مثلا بابت پرس غذایی که خوردن پول میدادن به عروس دوماد و میبخشیدن 

ولی شهر ما این حرفا نیست پول میدن دوباره میگیرن روش هم باید بدیم دوباره اونا میان پول خودمون میدن رو پولمونم میدن 

ما همه مون یه دفتر بزرگ داریم برا همینا 

۴۰۰ تا ۵۰۰ نوشته داخلش داریم که باید پول مردم رو بدیم