2777
2789

من قراره مادر پارتنرم زنگ بزنه به مادرم اجازه بگیره بیان برای خواستگاری

نمیدونم چطور از اخلاق پدرم بگم(مثلا دختر عمه امم با دوستی ازدواج کرد پدرم هیچی نمیگفت دوست نزدیکمم همین جوری ازدواج کرد هیچی نگفت نمیدونم واکنش برای من چیه

الان یه جوری اضطراب دارم که حس میکنم پدرم نمیشماسم

ایا میگه تو که باهاش بودی حالا باید باهاش ازدواج کنی و کلا میکشه کنار و فکر میکنه ابروش رفته 

ایا لج میکنه 

نمیدونم چه واکنشی نشون میده

خیلی استرس دارم ترسم از پدرمه 

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شما صبر کن زنگ بزنن واکنش پدرت هم ببینی 

بعد تصمیم میگیری چی کار کنی 

جلو جلو نشستی غصه چی میخوری

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خب بعد ازدواج بهش بگو ک دوست بودیدباز خداروشکر چیزی نگفته بود

حس اینکه به کسی که بیست سال بزرگت کرده و تو موصوع ازدواج به این مهمی بهش دروغ بگی خیلی عذاب میکشم

بعدش هم پدرم اونقدر ادم ساده ای نیست مو رو از ماست میکشه خیلی سوال و جواب میکنه

حالا شما صبر کن زنگ بزنن واکنش پدرت هم ببینی بعد تصمیم میگیری چی کار کنی جلو جلو نشستی غصه چی میخوری

میخام شنبه یا یکشنبه زنگ بزنن که خودم تو خونه نباشم

اگه تو ی شهر هستید صدتا چیز میشه بگی میتونی بگی واسطه معرفی کرده اول با خودم حرف زده و هزار تا چیز م ...

تو یه شهر هستیم و دوستم بهم معرفی مون کرد 

مشکل من اینه از پدرم میترسم نمیدونم وقتی بفهمه دوست بودیم چه واکنشی داره اگر هم دروغ بگم عذاب وجدان اذیتم میکنه

جالب شد از اول تعریف کناونا خبر دارن دوست بودین؟

خانواده پارتنرم خبر دارن خانواده من فقط ابجیم خبر داره

قضیه برمیگرده به اسفند سال ۱۴۰۱باهم اشنا شدیم هی میخاست بیاد جلو من نزاشتم به خاطر ترس از پدرم ولی الان دیگه طلاقت اینقد استرس و بلاتکلیفی رو ندارم میخام بیاد که تکلیف مون مشخص شه