2777
2789
عنوان

شام چی داشتید

250 بازدید | 29 پست

خودم پیتزا.تو عمرم این دومین باره پیتزا میخورم و طمع و مزه‌ش رو دوست داشتم.شما شام چی داشتید؟

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه به ناهار مفصل ظهر شام ساده خوردیم جاتون خالی 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بپرس

منو شوهرم دعوامون شده بود بعد همسایمون رفته بود ب مادزشوهرش گفته بود حالا چند وقت پیش مادرشوهرش منو دید گفت ببخشید بچه پسرم سروصذا میکنه البته گفتم شمام سروصدا دعواتون میاد اونا اذیت میشن این ب اون در ....حالا چند وقت پیش باز منو همسرم دعوامون شد همون همسایمون اومد پایین ک ما دعوا نکنیم منم بهش گفتم خواهشا نرو ب مادرت بگو چون مادرت و مادرشوهرم دوستن مادرت میره ب مادرشوهرم میگه و ما دوست ندازیم ....حالا حس بدی دارم 😔💔

تروخدا ببخش ذهنم درگیره حالم خراب

منو شوهرم دعوامون شده بود بعد همسایمون رفته بود ب مادزشوهرش گفته بود حالا چند وقت پیش مادرشوهرش منو ...

همسایه تون اشتباه کرده.شما اختلاف خانوادگی دارید به کسی مربوط نیست .رفتار همسایه‌تون مثل بچه نابالغه سریع میره به این و اون گزارش شما رو میده

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
همسایه تون اشتباه کرده.شما اختلاف خانوادگی دارید به کسی مربوط نیست .رفتار همسایه‌تون مثل بچه نابالغه ...

دمت گرم خدا خیرت بده ...میدونه مادرشوهر من از من متنفره حتی همین همسایه ی بار اومد گفت مادرشوهرت پشت سرت فلان چیزارو کفته و بدگویی کرده بعدشم میره ب مادزشوهر خودش اطلاع میده فلانی و زنش دیشب دعوا کردن و مادرشوهر خوپش و مادرشوهر من رفیقن سریع مادرشوهرش میره ب مادرشوهر من اطلاع میده عروست و پسرت دیشب نذاشتن عروسم و پسرم بخوابن دعوا کرذن ....منطقی اینه ب صاحب خونه زنگ بزنه اعتراض کنه ن اینکه حرف ببره بیاره درسته؟

دمت گرم خدا خیرت بده ...میدونه مادرشوهر من از من متنفره حتی همین همسایه ی بار اومد گفت مادرشوهرت پشت ...

اوهوم رفتارش بچه‌گانه‌ست.یا باید تحمل کنی یا خونه‌تون رو جابجا کنید فکر نکنم دیگه راه حلی باشه امان از دست همسایه‌یِ فضول و خبرچین

عزیزم نوش جونت

من بخاطر اینکه مرغ اینا اصلا نمیتونم بخورم 

برا همسرم زرشک پلو 

برا خودم میگو با برنج و سالاد 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

سمبوسه 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.