2777
2789
عنوان

⛔⛔باید خودمون رو بُکُشیم ⛔قشر ضعیف و متوسط جامعه

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 104 پست
بیخیال بابا...حالا انگار کنکور تا الان یک آزمون کاملاااا عادلانه بوده و طراح ها فقط بفکر معیشت قشر م ...

الان قشر متوسط هم از پس هزینه ها بر نخواهد امد، علاوه بر هزینه های قبلی هزینه ازمون و کتاب و کلاس تشریحی هم اضافه میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه بحث خطای هاله ای  تو تصحیح کردنن برگه ها و تقلب زیادی که  تو روند آزمون میشه کاملا درسته.....

ان شالله طرحی تصویب بشه که به نفع عموم دانش اموزاس

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

سکوت میکنم ،چون میدونم چی میگی و نمیخوام تاپیکت حذف بشه ولی همیشه این تصمیما به نفع یه عده هست و به ضرر غالب جامعه !امیدوارم هر کس میتونه یه روز خودشو نجات بده تا نسل آینده امون زیر نظر یه سری آدم بی سواد پرورش پیدا نکنه ،همین!با اینکه من همیشه از عمومیا لطمه میخورم بازم حاضر بودم تو کنکور عمومی امتحان بدم ولی نمره ی نهاییمو لحاظ نکنن ،چون تو حوزه امون دیدم که چیکار میکنن بعضیا برا شاگردای نور چشمی و پولیشون و حق یه سری رو ضایع میکنن با کاراشون!هر چند که از من گذشت این کنکور و معلوم نیست سال دیگه هم برا رشته ی مورد علاقه ام کنکور بدم یا نه !

یسری هام هستن که از  اول با معدا بالا گذروندن مدرسه رو بدون تقلب

مثل من.من تا خود پیش دانشگاهی خرخون بودم شدید

دیپلم تجربیمم معدلم ۱۹ شد‌

بعد پیش ازدواج کردم کنکور ندادم حیف شد

الان برم شرکت کنم کنکور با معدلم😁

تورو سننه قربونت برم!!!!
دوستان ی سوال خارج از بحثتون دارم اگ دوس داشتین جواب بدین بنظرتون با۲۵،۲۶سال سن زشته کنکور بدم؟؟سنم ...

پسر عموی مامانمم و توه عموی مامانبزرگم توی ۳۰ ۳۲ سالگی یکی پزشکی خوند یکی دندان الان هردو موفقن یکی رئیس هم هست

بیخیال بابا...حالا انگار کنکور تا الان یک آزمون کاملاااا عادلانه بوده و طراح ها فقط بفکر معیشت قشر م ...

خب کنکور حذف شه بدتر ازاین میشه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

چند سال دیگه که یه مشت آدم نالایق و بی سواد به واسطه ی همین سهمیه ها و تقلب ها و خریدن سوال ها و همچین کنکوری  وارد بازار کار بشن اون موقع خودشون میفهمن که چه تیشه ای به ریشه ی خودشون زدن 

الان قشر متوسط هم از پس هزینه ها بر نخواهد امد، علاوه بر هزینه های قبلی هزینه ازمون و کتاب و کلاس تش ...

وضع قبلنم همین بوده...قرار نیست اتفاق خاصی بیفته..پولدارا همیشه جاشون راحت بوده..این نمایشا هم همیشه برا قشر غیر پولدار وجود داشته...هر دوره ای به شکلی

اینجا خیلی وقته با درس کسی بجایی نمیرسه

البته دور از جون پولدارا

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..

بچه ها یکی راجب معدل توضیح بده من نفهمیدم یعنی چی تاثیر مثبت با تاثیر قطعی رو یعنی معدلت پایین باشه خیلی رتبتو خراب میکنه یا تاثیر نداره داوطلب نظام قدیمم😭😭

ایران همیشه عزادارم تسلیت🥲💔🖤وطنم به کدام غمت بگریم💔

این روزا ی افکاری دارم نمی‌دونم درسته یا نه اما احساس میکنم ب عنوان آدمی ک ن پارتی دارم نه سهمیه نه زد و بند باید تا جایی ک میتونم از هرچیزی ک ب این س تا مربوطه دوری کنم یعنی تا جای ممکن اهدافم در گرو این س تا نباشه الآن کنکور رسماً شده این س تا و این خیلی منو شک انداخته پشت هم هستم 

✨happy to light and that's enough