2777
2789
عنوان

⛔⛔باید خودمون رو بُکُشیم ⛔قشر ضعیف و متوسط جامعه

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 104 پست

دوستان ی سوال خارج از بحثتون دارم اگ دوس داشتین جواب بدین بنظرتون با۲۵،۲۶سال سن زشته کنکور بدم؟؟سنم دگ بالاس؟؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
این طرح به سود مافیا خواهد بود چون علاوه بر آزمون های تستی و کتاب های تستی ازمون کتاب و کلاس های تشر ...

کلاسای تشریحی سالای قبلم بوده

استاد ادبیاتی پشت این قضیه اس که بزرگترین مافیاست

دیگه همه چیو نمیشه تو سایت عمومی باز کرد🤦🏻‍♀️

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا این کارو نمیکنن مطمئن باش کنکوری ک سالی nمیلیارد گردششه عمومیش حذف نمیشه کاظم قلم چی عوضی و ه ...

اشتباه فکر می کنی درامدشون از نهایی بیشتر میشه ازمون نهایی برگزار می کنن کتابای بیشتر عملا بیشتر پول در میارن

بیخیال بابا...حالا انگار کنکور تا الان یک آزمون کاملاااا عادلانه بوده و طراح ها فقط بفکر معیشت قشر متوسط بودن!

خب تا الان چ گلی به سر قشر ضعیف زده بودن ک بعد ازین نزنن؟

منی که معدل ۱۹ داشتم تو دبیرستان و کنکور رتبه ۳۵۰۰۰ آوردم، بخاطر اینکه پول به  ی مشت کلاس کنکور و مشاور و دله دزد ندادم، کجای این انصاف بوده مثلا که الان نگران بی عدالتی بعدش هستید؟؟

وجدانا هنوز نفهمیدید این مملکت بی درو پیکر تر ازینحرفاس؟

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..

عزیزم ..منم با این طرح مخالفم...اما حالا که ابلاغ شده باید چیکار کنیم....خودکشی؟؟؟؟ به هیچ وجه....به هییییییچ وجه...چرا باید انقد بدی های این مصوبه رو بخونیم؟ مگه کاری برمیاد از دستمون؟ نه....اما خودکشی راحشه؟؟؟؟ به خدا نه ...ارزششو نداره. 

الان کاری که من میکنم ..اینه که منتظر می‌شینم ببینم کنکور چه کردم...اگه رتبم خوب بود میرم اگه نبود برنامه میریزم برای سال بعد...وضع مالیمونم خوب نیست ..از پدر و مادرمم یه دنیاااااا خجالت میکشم ...بابت اینکه این همه جور منو کشیدن...اما خودمو نمی‌کشم...چون کنکور ارزش اینو ندارن که براش تن به خودکشی بدم...اینم باید بدونی که شرایط برای همه یکسانه ...فوقش اگر نشد...میرم یه کار دیگه میکنم...مگه دنیا رسیده به اخرش؟

وای نگو 🥲🥲🥲🥲پولدارا پکیج میخرن  ماازآپارات یادمیگیرم 

بخداااااااااااا خیلی بی معرفتیه 

یکیو میشناسم الفبارو بلدنیست تونهایی تقلب کرده کلا ۱۶شده معدلش 

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
اشتباه فکر می کنی درامدشون از نهایی بیشتر میشه ازمون نهایی برگزار می کنن کتابای بیشتر عملا بیشتر پول ...

عزیزم کلاسای نهایی ک سالای قبلم بوده هرکی میخواست میرفت

انقدر کانالای تقلب برای سوالات نهایی هست🤦🏻‍♀️

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)