الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منظورش اینکه هعی تو کارت فضولی میکنن هی میپرسن کلاس رفتی؟ واسه چه درسی رفتی؟ چقد پول دادی؟ آزمونم میخوای بری؟ اون که خیلی گرونه، ترازت چند شد این هفته؟
این طرح به سود مافیا خواهد بود چون علاوه بر آزمون های تستی و کتاب های تستی ازمون کتاب و کلاس های تشر ...
تشریحی خوندن واقعا نیازی ب کتاب نداره من خودم تشریحیام عالین ولی تستی ها نابود
وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
این طرح خوب بود به شرطی که می گفتن تاثیر معدل مثبت عمومی حذف اون موقع اوکی بود
دیگه نمیشه که هم خداروبخوای هم خرما
وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
بله قصد دارم دوباره کنکور بدم از پس هزینه های رشته ام برنمیام از طرفی بعدا باید دفتر بزنم که اونم اص ...
پس چرا از اول رفتید این رشته؟
هر آزمون ترمیم معدل چقدره؟