2777
2789
عنوان

⛔⛔باید خودمون رو بُکُشیم ⛔قشر ضعیف و متوسط جامعه

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 104 پست
زشت نیست ولی به کسی نگو چون سوالاتشون اذیتت میکنه

مثلا چ سوالایی؟؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
پسر عموی مامانمم و توه عموی مامانبزرگم توی ۳۰ ۳۲ سالگی یکی پزشکی خوند یکی دندان الان هردو موفقن یکی ...

چقد خوب امیدوار شدم😍

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چ سوالایی؟؟

منظورش اینکه هعی تو کارت فضولی میکنن هی میپرسن کلاس رفتی؟ واسه چه درسی رفتی؟ چقد پول دادی؟ آزمونم میخوای بری؟ اون که خیلی گرونه، ترازت چند شد این هفته؟ 

ازین سوالای تو مُخی

[QUOTE=245056810]اینجوری هرچقدر کنکورتو عالی بدی از چندین هزار نفر عقبی .به نظرم ترمیم معدل بده 8درس رو سعی کن بکشونی ...[/QUOT

ینی ۱۷ اینقدر معدل بدیه واییی

چجوری حساب کردی ؟

اون چندین هزار نفر که قرار نیست همشون کنکور عالی بدن 

منظورش اینکه هعی تو کارت فضولی میکنن هی میپرسن کلاس رفتی؟ واسه چه درسی رفتی؟ چقد پول دادی؟ آزمونم می ...

اهاااا ممنون عزیزم من ی خورده براسنم خجالت میکشم مثلا همه دهه هشتادی باشن و من سن بالا

این طرح به سود مافیا خواهد بود چون علاوه بر آزمون های تستی و کتاب های تستی ازمون کتاب و کلاس های تشر ...

تشریحی خوندن واقعا نیازی ب کتاب نداره من خودم تشریحیام عالین ولی تستی ها نابود

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
این طرح خوب بود به شرطی که می گفتن تاثیر معدل مثبت عمومی حذف اون موقع اوکی بود

دیگه نمیشه که هم خداروبخوای هم خرما

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
بله قصد دارم دوباره کنکور بدم از پس هزینه های رشته ام برنمیام از طرفی بعدا باید دفتر بزنم که اونم اص ...

پس چرا از اول رفتید این رشته؟

هر آزمون ترمیم معدل چقدره؟

پس چرا از اول رفتید این رشته؟ هر آزمون ترمیم معدل چقدره؟

چون دانشگاه خوبی قبول شدم و یکم درباره رشته ام زیادی خوش بین بودم

الان برای هر درس صد و خرده ایی هست که البته بیشتر میشه

سالها قبل یادمه همکلاسیام چقدر پول میدادن به مدرسه که نمرات رو ۲۰کنن دیگه الان چقدر رشوه و پول چند ...

واسه کنکور با اون همه عظمتش بعضیا تقلب کردن ساعت 10 هم که هنوز بچها سرجلسه بودن، خود سنجش سوالارو گذاشت تو سایت😏

اون وقت با این همه سوتی و درهم برهمی میخوان امتحان نهایی هارو که توش عین نقل و نبات تقلب میشه رو تاثیر قطعی بدن...