2777
2789
عنوان

دو روز مونده به عروسی همه چی بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 3737 بازدید | 66 پست
اره دیگه چاره ای نداریم ...بیچاره مادر پدرا که این وسط از بچه ها انقد حرص میخورن ...دلم براشون میسوز ...

عزیزم حرص خوردن نداره باهاشون صحبت کن عاقلانه به قضیه نگاه کنن وقتی باهم دیگه سازگاری ندارن قرار نیست بعد ازدواجم درست بشه بعدا با یه بچه طلاق میگرفت خوب بود ؟؟؟ البته بستگی به تصمیم خواهرتم داره که شل کن سفت کن درنیاره و روی تصمیمش مصمم باشه امروز پشیمون شد دو روز دیگه بیاد بگه نه میخوام برگردم

احه اینکه ۲ روز مونده به عروسی خیلی بد شد الان باید زنگ بزنیم بگیم همه چی بهم خورد اونا هم هی میپرسن ...

نیازی نیست به همه توضیح بدین! دونفر آدم بالغ دیدن الان بهم بزنن بهتره تا فردا با بچه. زندگی خودشون بود دیدن یه مشکلاتی دارن که قابل برطرف شدن نیست همین

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حرص خوردن نداره باهاشون صحبت کن عاقلانه به قضیه نگاه کنن وقتی باهم دیگه سازگاری ندارن قرار نیس ...

کاش کلا اخلاق پسره ایراد داشت که میگفتم خداروشکر تموم میشه میره یکی بهتر میاد با خواهرم عروسی میکنه..ولی من رفتارای جفتشون رو دیدیم جفتشون به شدت لجباز  و بی اعصابن....چون اخلاقاشون شبیه هم بود نمیتونستم با هم بسازن ینی خواهر من اصلا یکم صبوری تو ذاتش نیست میترسم تو زندگیای بعدیشم اینطور باشه 

من خیلی می تونم به خیلی ها از نظر دعا کمک کنم ولی متاسفانه اعتماد کم می کنن

برامنم میشه دعاکنی

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره
بگو خدا رو شکر زود فهمیدن قبل این ک پای بچه بیاد وسط تکلیف خودشونو روشن کردن. قشنگ دفاع کن از تصمیم ...

امیدارم تصمیم درستی باشه و آینده خوبی داشته باشه ...ممنون از نظرت 

هیچ توضیحی نده

بگو فعلا عقب افتاد. 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
کاش کلا اخلاق پسره ایراد داشت که میگفتم خداروشکر تموم میشه میره یکی بهتر میاد با خواهرم عروسی میکنه. ...

وای مثل خواهر من اصلا کوتاه نمیاد. یه اشتباهاتی می‌کنه توزندگیش دهن همه خانوادرو صاف کرده ..شوهرش خیلی بهتره ..اینم سریع میگه طلاق میخوام ولی شوهرش خوبه ..شوهر من می‌گفت یکم خواهرتو نصیحت کن زشته

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

هیچ کار خدا بی حکمت نی عزیزم ب همسرتم همینو بگو و خدارو شکر ک با یه بچه برنگشت اونجوری خیلی بدتر بود حتما یکی بهتر از این آقا خدا واسه خواهرت در نظر داره خدارو شکر کنید 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

خدا روشکر همین الان نصیب و قسمت شد و تقدیر شد جدا شن 

الان بهتر از داشتن بچه بود 

الان خیلی بهتره تا روز و شب خواهرت سیاه شه 

میدونم حالتون بده.  حقم دارین.  حال خواهرت از همه بدتره 

ولی اینو ب خیر و نیک برداشت کنین 

ن بخاطر ابرو.  

ابرو ریزی وقتی بود خواهرت ی چشمش خون باشه و یکی اشک و مجبور باشه بسازه اون میشد جهنم 

بیشتر هوای خواهرت داشته باش دلداریش بده 

انقد زخم داره 

نذار کسی ب حکم ابرو نمک زخمش بشه پشت خواهرت باش 

ب هیچکس حق نده نمک بپاشه ب زخمش

خودت جای اون تصور کنن یه لحظه ببین چ حالی میشی 

حالا حقه که بقیه بیان بگن ابرومون رفت؟ 

اون درد خودش داره 

ب خانواده همسرت بگو خدا رو شکر بهم خورد خدا رحمش اومد ب خانوادمون که وصلت نکردیم زندگی خواهرم جهنم شه

ایندشو نمتونن که قربانی حرف مردم کنن

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃