2777
2789

قبلنا میگرفتیم

خوبه. از هندی و پاکستانی و ... بهتره

ولی الان شمال میخریم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یدفعه خوردم بدم نیومد قلق داره انگار

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

خوبه

البته چند نوع هست

اصلیه پسندمه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

دیروز خریدیم

افتضاح بود افتضاااح

دیگه هیچی برام مهم نیست.دیگه برام مهم نیست کی به کجا رسیده. نتیجه کنکورم چی میشه. دیگه برام مهم نیست که یه روزی سوار ماشین خارجی بشم یانه. مهم نیست که دیگه کدوم خونه زندگی کنم. سفر مجردی با دوستام برم. پولدار و تحصیل کرده و مستقل بشم. هیچچچچی برام مهم نیست. تنها چیزی که برام مهمه مرگه. اون همونیه که نه پول و ماشین و دک و پزت رو با خودت میبره و نه موقعیت اجتماعی و تحصیلاتت. بین کسی فرق نمیذاره. هیچکس...

برنج سفید بله. ولی لوبیاپلو باقالیپلو اینا آبکشش خوب در میاد. یا برای مهمون

من وقتی میخوام آبکش کنم آب کمترمیریزم فقط جابجا میکنم یعنی تاحدخشک شدن آبش میجوشونم بعدته چین و...میزارم تویه قابلمه دیگه اینو میریزم روش آبی نمی مونه که بیرون ریخته شه