2777
2789
عنوان

دو روز مونده به عروسی همه چی بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 3738 بازدید | 66 پست
وای مثل خواهر من اصلا کوتاه نمیاد. یه اشتباهاتی می‌کنه توزندگیش دهن همه خانوادرو صاف کرده ..شوهرش خی ...

خب باز خوبه شوهر خواهرت عاقله...ولی این یکی مثل خودشه از ی طرف همو دوست دارن از ی طرف هم‌اینطوری... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مشکل داشتن...ولی دیگ دیروز جدی شد و بهم زدن و گرنه تو این یک سال هم دعوا داشتن 

بنظرم بهترین کارو کردن فردا میخاستن با دوتا بچه جداشن همین دلیلو به مادرشوهرت توضیح بده کاملا منطقیه خب چثن عقد براشناخته دیگه

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

اسی بگید که عروس عمل آپاندیس کرده 

و تازه بعد ۸ ماه بگید تو این مدت اختلاف پیدا کردند

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ❤دعای فرج بخونیم امام زمان عج شاد شه❤      لینک حذف تاپیک                                       بسم الله الرحمن الرحیم اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ🙏💐
نه مشکل داشتن...ولی دیگ دیروز جدی شد و بهم زدن و گرنه تو این یک سال هم دعوا داشتن 

اگه از اول مشکل داشتن بزارین همینجا تموم بشه

برادر من و خانمش از اول مشکل داشتن ولی خانواده ها نزاشتم جدابشن،شب قبل عروسی هم دعوای شدید داشتن روهوا بودیم نمیدونستیم عروسی برگزار میشه یا نه ولی با وساطت خانواده ها آشتی کردن،الان بعد ۱۰ سال باز هم همونن تازه بچه هم دارن آدم دلش برای اون بچه هم میسوزه هر روز دعوا

زیاد با هم بحث و اینا داشتن ینی نمیساختن

عزیزم ایشالاه هر چی صلاحه اتفاق بیفته اگه خدایی نکرده بایک بچه به مشکل می‌خورد تون وقت بدمیشد

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...

خواهر منم اینقدر با شوهرش و خانواده شوهرش لج کرد و بچه بازی دراورد بعد خودش رفت یه طرفه طلاق گرفت الانم شوهرش رفته زن گرفته می‌خواد از حرص بترکع رفته کلی حرف زشت بهش اس داده بخدا خسته شدیم از دست بی عقلی هاش

خب باز خوبه شوهر خواهرت عاقله...ولی این یکی مثل خودشه از ی طرف همو دوست دارن از ی طرف هم‌اینطوری...& ...

از اول دعوا و بحث داشتن؟؟

اگه نزدیک عروسیه پیش میاد..خیلیا نزدیک عروسی بحثشون زیاد میشه..بعد ازدواج هم یکی دوسال .بعدش دیگه همه چی خوب میشه.مخصوصا ک میگی همو دوستم دارن.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲